Motosiklet rölantide ani gaz açımında stop ediyor.

motoru rölantide bayağı bi ısıttım sonuç negatif.. :) jikleyide açtım direk stop etti... Benzin çok geliyor gibi öksürüyor motor...bakalım yarın bujiyi bir değiştireyim nolacak... :) Viper ufak parçalar sadece hava ayar vidasında var, eğer onları kaybedersen karbüratörü at çöpe gitsin. Resimde en sağda kalan, vidası boş olan yer... O vidaya hiç dokunmadan diğer yerleri temizleyebilirsin

valf ayarından ve keçelerin eskimesinden de yapabiliyo. (bende de aynı sorun vardı tecrübeyle sabit. ama ne keçesi dersen onu bilmiyorum usta sekman için açmışken "keçeleri de değiştirdim" dedi sonra problem ortadan kalktı.
(benimki de çinli) :)

valf ayarından ve keçelerin eskimesinden de yapabiliyo. (bende de aynı sorun vardı tecrübeyle sabit. ama ne keçesi dersen onu bilmiyorum usta sekman için açmışken "keçeleri de değiştirdim" dedi sonra problem ortadan kalktı.
(benimki de çinli) :)

Usta daha 750 km de motor eskimemiştir birşeyler herhalde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonuç ne oldu arkadaşlar ?

sorun halloldumu

Usta karbüratörü söküp biraz ayar yaptı. Eskisinden daha iyi oldu fakat sorun devam ediyor. Sanırım sorun karbüratörde.

5. viteste debriyaja basarken stop ediyor bırakınca çalışıyor. Işıklarda da bi kaç kez stop ettirdim. Şimdi daha az yapmaya başladı ama eskisine nazaran.

Usta karbüratörü söküp biraz ayar yaptı. Eskisinden daha iyi oldu fakat sorun devam ediyor. Sanırım sorun karbüratörde.

5. viteste debriyaja basarken stop ediyor bırakınca çalışıyor. Işıklarda da bi kaç kez stop ettirdim. Şimdi daha az yapmaya başladı ama eskisine nazaran.
aynı sorun bendede vardı karbüratörü garantidan değiştirdik ama adam ayar falan yapmadı hava ayrı falan yapılması gerekmiyormu birde anlamadığım şey motor soğuk iken yani sabahları çalıştırıyorum stop ediyor ufak ufak gaz veriyorum rolanti çok düşük oluyor birde gaz yemiyor ama biraz gidince ısınınca sorun kalkıyor anlamadım gittim

Konuyu hortlatmış olacağım ama aynı sorunu Kymco Venox 250'yle yaşıyorum .
Okuduğum kadarıyla hava filtresi veya benzin filtresinden kaynaklanıyor.
Konuyla ilgili farklı bilgiler, farklı çözümler var mı geçen zaman içerisinde? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar