- Konu Yazar
Bu konuyu ben ve benim gibi üni öğrencisi olup motor almak için ekstra çaba sarfedenler için açtım.belki vereceğiniz yeni fikirler insanlara yardımcı olabilir.
1- Aileden gelen para birikmez, sana zaruri ihtiyaçlarını karşıla diye kendi hayatlarından kısarak gönderiyorlar.
2- boğazdan/ sosyal hayattan kısarak biriken para değmez . Beslenmeye ihtiyacın olduğu gibi arkadaşa ve eğlenmeye de ihtiyacın var.
3- sevgiliden kısarak biriktirilen para ilerde prostat yapar , sevişmekte lazım
kısaca motor parası biriktirilmez kazanılır , kış parttime yaz fulltime zevkine göre seçenekleri değerlendireceksin , hem yaşayacak hem çalışacak hem kazanacaksın . Bu sırada fark etmeden tecrübede biriktirmiş olacaksın , ummadığın tecrübe köşe döndürür bazen.
Üniversite 3 öğrencisiyim 4 ay önce harçlığımdan kısa kısa 1000 lira biriktirip ehliyete kaydoldum sonra babama ehliyet aldım dedim biraz mırın kırın etti sonra bana sıfır motosiklet+ekipman aldı 7000 civarı tuttu sigortasıyla ıvır zıvırıyla.
Önce ehliyet al sonrası bi şekilde hallolur.
Şu yanlış anlaşılmış sanırım ben hakemlik yapıyorum zaten kendim kazanıyorum 7bini de kendim biriktirdim ama çok yavaş ilerlrdiği ve bir sene daha motorsuz kalmak istemediğim için yaz gelirken yeni bişeyler daha yapmak için fikir arıyorum mesajınızda son derece haklısınızKazanmadan birikmez,ilk önce kazan sonra nasil biriktireceğini sen herkesten daha iyi bileceksin.Tabi benim gibi uzun vadeli plan yapamama gibi bir kabiliyetsizliğin yoksa..
Şu yanlış anlaşılmış sanırım ben hakemlik yapıyorum zaten kendim kazanıyorum 7bini de kendim biriktirdim ama çok yavaş ilerlrdiği ve bir sene daha motorsuz kalmak istemediğim için yaz gelirken yeni bişeyler daha yapmak için fikir arıyorum mesajınızda son derece haklısınız![]()