Bende riderdenim Bora modeli var, kışlık diye geçiyor ama yazın da rahat rahat giyiyorum. diz korumaları içten takılı, yeni modellerde dışarıdan takıp çıkarılır yapmışlar, ben çıkarmıyorum. işyerine gittiğimde gündüz ofiste rahatım kaçmıyor korumalarla da olsa. dışarıdan bakıldığında normal düz kot pantalon gibi görünüyor. Yaz kış rahat ettim, diz korumalarını kaza yaptığımda dizlerimin çarptığı yerlerde scooterın iç tarafındaki plastik kapaklar parçalar falan hep kırıldı ama dizlerimde hiç hissetmedim, yani yeterince korudu sayabiliriz. hafif su geçirmez özelliği de var yani az yağmurda su almıyor ama aşırı yağmurda su alır, çamaşır makinasında yıkayınca zaten bu su geçirmezlik gidiyor ayrıca su geçirmezlik spreyi gerekiyor hepsinde.
tekrar pantalon alacak olsam riderdenim, vectron ve bikerjeans markalarının mağazalarını dolaşırım.
üzerine deneyerek almak önemli çünkü korumalar tam oturması lazım.
Ben paçaları dar olmayan model aldım, ayağıma adventure tarzı uzun bot giyiyorum ama paçaları botun üzerine indirebildiğim için botlar görünmüyor, dar paça alınca botları pantalonun paçalarıın üzerine giymek gerekir, botlar çok dikkat çeker öyle sevmiyorum.