öncelikle hayırlı olsun her ne kadar hesaplı olduğunu düsünseniz de yakın fiyata yerli uretim sıfır 16mm 450 watt matkap alabılmen mumkundu.
http://img16.imageshack.us/img16/6517/fotoraf0071u.jpg
Bırde bakımı ıcın epey emek harcamıssınız.guzel olmus elinize saglık.sımdı ıhtıyacınız mengene sanırım?Peksan ve sedef'in ürünlerine bakabılırsın kaliteli ve oldukca uygun fıyatlıdırlar.
hocam öncelikle sana ve yorum yazan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

konuyu açtım birdaha girecek zamanım olmadı
aynı paralara şu ankinden daha janjanlı matkap bile var onun bilincindeyim lakin yerli üretim derken bu konu hakkında daha önceden araştırmalarım oldu tabi bu durum sanal ortamdan değil bire bir gözle görüp elle tutulacak türden yakından baktım ,inceledim fiyat karşılaştırmaları yaptım lakin benim işimi görecek matkabın yerli üretim adı altında geneleinin çin malı olması midemi bulandırmakta idi çünki kalitelerini beğenmiyorum yarın bir gün çalışmanın tam ortasında su koyverecek imajı duruyor aletlerde , ben dandiğim diyor sanki
onun için ne varsa eskilerde eski modellerde var bu konuyuda araştırdım adam olacak bir eskiyi toparlayıp sağını solunu revizyondan geçirmek mantıkta , sizin anlatmak istediğiniz makinalarla aynı parayada gelse de en azından nakit bir meblağ harcamamış olmam benim için yine bir avantaj sayılıyor
üzerindeki mandren bile yıllarca kullanılmış olmasına karşın hala daha ben iş yapacağım diye direnmekte ama ileriye doğru üzerine güçlü bir motor koyup mandren mm sini yükseltmek mümkün öte yandan resimlerde çekmedim ama mengenesi üzerinde vardı döküm değil bildiğimiz demir taş gibi velhasıl benim işimi çok rahat görecek bir alet ,
bu arada verdiğin link açılmıyor bende merak ettim sen öyle söyleyince zira 230 ila 250 lira fiyat aralığında matkaplar var ama onlarla ancak ağaç delersin yani ağır işlere pek gelirmi bilmiyorum
linki bir daha koyarsan memnun olurum saygılar