motosiklet aldım(resimli)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Genç kaptan hayrını göresin kazasız belasız sürüşler...:cat:

Hayırlısı olsun, aynı makinenin mavisinden benim amca oğlu aldı.1 yıldır kullanıyoruz.Temiz bakrsan, çok güzel bir motosiklet :cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok güzel gözüküyor, Allah kaza bela vermesin
güle güle kullan

arkadaşlar genç kaptanın yüzündeki mutluluğa bakarmısınız..allah güle güle binmeyi nasip etsin motorun hayırlı uğurlu olsun..napıyoruz...?kasksız ve donanımsız yola çıkmıyoruz..

hayırlı olsun güle güle kullan.Sorunsuz ve atak bir motor diye duydum.Darısı motor almak isteyipde alamayanlara

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güle güle bin....İşallah iyileri de olur...

hayırlı olsun kardeş
mondialin getirttiği en iyi motorlardan birisini almışsın.(diğerleri fazla iyi değil bu modele göre) şansına inş. iyisi denk gelmiştir. Benim daha önceki motorumda mondi 100 lük tü. Şansıma iyi bir motor gelmişti. Kaza yaptığım halde tel marşla çalışıp sorunsuz vites atmasıyla, 80 km kadar yol gittim. İlk 1000 km de motoruna 60 km/h dan fazlasını yaptırma.sonunda sabrının karşılığını alacaksın.kaskını en kısa mesafede bile takmayı ihmal etme. Allah kazasını göstermesin, hayırlı olsun.

Güle güle kullanın , dikkatli olun ve korumalari ihmal etmeyin , tekeriniz dengeli ve düz bassın,

svg

hayırlı olsun dikkatli kullan Allah kaza bela vermesin:cat:

Hayırlı olsun,ekonomik ve rahat kullanımlı bir motor almışsınız,güle güle kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar