çınaraltindan fuara araçsiz gecmek zor olmaz mi ya disardan gelenler icin :silent:
Elbet artçı olarak alan olur, topiğe yaz belki yardımcı olurlar..:cat:
çınaraltindan fuara araçsiz gecmek zor olmaz mi ya disardan gelenler icin :silent:
MT FUAR BULUŞMASI PAZAR SAAT 16:00 / 17:00
Motoshow07 fuarına pazar günü gelecek tüm motosiklet.net üyelerin saat 16:00 / 17:00 arasında 11. Salondaki MT standımına bekliyoruz. Tüm illerden gelen üyelerimiz birbirleri ile tanışma fırsatı bulacak. Pazar günü görüşme üzere...
![]()
MT STANDI SALON 11 de
![]()
Büyük Resim için Tıklayın
Elbet artçı olarak alan olur, topiğe yaz belki yardımcı olurlar..:cat:
1 Nisan Pazar son gün kaçta kapanıyor fuar?
Anadolu'dan oto ile gelmeye çalışacağım. Hangi köprüden geçip, nereden fuara gelebilirim?
Detaylı ve yolu hiç bilmeyen birine anlatır gibi tarif edebilir misiniz?
Sanıyorum tanışma, görüşme, fotoğraf çekilme, ... fasıllarından fuarı gezmeye, incelemeye pek vakit kalmayacak.
ben mardindeyim gelmek isterdim.ama gelemiyorum.benim yerime bol bol fotoğraf çekip bana gönderen olursa çok sevinirim
1 Nisan Pazar son gün kaçta kapanıyor fuar?
Anadolu'dan oto ile gelmeye çalışacağım. Hangi köprüden geçip, nereden fuara gelebilirim?
Detaylı ve yolu hiç bilmeyen birine anlatır gibi tarif edebilir misiniz?
Sanıyorum tanışma, görüşme, fotoğraf çekilme, ... fasıllarından fuarı gezmeye, incelemeye pek vakit kalmayacak.
tarık54;617539' Alıntı:ben hendeklıyımdostum yarın bende otobüsle gıdeceyım ıstersen beraber gıderız