MOTOSHOW 2007 Fuarı / 29 Mart - 1 Nisan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylc

MT FUAR BULUŞMASI PAZAR SAAT 16:00 / 17:00
Motoshow07 fuarına pazar günü gelecek tüm motosiklet.net üyelerin saat 16:00 / 17:00 arasında 11. Salondaki MT standımına bekliyoruz. Tüm illerden gelen üyelerimiz birbirleri ile tanışma fırsatı bulacak. Pazar günü görüşme üzere...
p1040109on5.jpg

MT STANDI SALON 11 de
fuarbulusma03fr0.jpg

Büyük Resim için Tıklayın

söylediğin saatte orda olcaz erhan dediğin gibi yeni arkadaşlarla tanışcaz eskilerlede özlem gidercez.ayrıca sabahta çınaraltına kahvaltıya gideceğiz.

En azindan bilet fiyatlari nedir yafs :S
Geldiğimizde şoparip kalmayalim ...
gelicez bu akşam 19:30 da fuaara

Bir kıymetli arkadaşimiz en azindan çikip bilet fiyatlarini yaziver sin ... :(
:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende 1 tane bilet var ama 2 kişi gelcez oradan bilet bulabilirmiyiz ??

Motosikleti
Honda Forza
Davetiye arayan arkadaşlar, Mototal'de var. Hasanpaşa veya Kızıltopraktan alabilirsiniz.

ben mardindeyim gelmek isterdim.ama gelemiyorum.benim yerime bol bol fotoğraf çekip bana gönderen olursa çok sevinirim

Acill

Arkadaşlar bana acil fuar davetiyesi lazım. Yarın sabah izmirden uçakla iste gelicem babamla ... Bana yardım etmek isteyenler için [email protected] ... Lütfeeen!

Arkadaşlar ben yarın sabah üsküdar-yavuztürk ten a.zade yada beylerbeyi girişinden girerek araba ile fuara gideceğim saat 09:45 ile 10:00 arasında çıkacağım 2 adet fazla davetiyem var. Bu güzargahtan o saatlerde gidecek varsa birlikte gidebilriz. Dönüş te taksime iş nedeni ile geleceğim için birlikte dönemeyiz.

Gelmek isteyen olursa mesaj atabilir.

Gittim Gördüm Gezdim ...(G.G.G.) :)
Bilet fiyatları 10ytl.

pazara bir daha gidip motorumu alıcağım ...

(Skootır tarzi alacağim için onlara baktım)

ekonomisi en iyi motor "YUKİ" diye bir uzak doğu motoru 2.171 ytl k.k. 7 ay taksit vade varksız...(yedek parça v.s. sorunları diğer çin motorlarından farklı olurmu bilmem ....:(
(notumu alayım plaka masraflarıda bizden diyordular fuar boyunca)

lakin en alinabilir motor da "KANUNİ" nin modelleri gibi ....(güzel modelleri var)
2,000 - 3,000 ytl arasi(ötv-kdv dahil)

Mondial sanırım ben marka oldum hevesinde daha dün bir bu gün iki hele ağırdan alın bakalım ...fiyat aralıkları onlarında 2,000-3,000 ytl arasında
genelde...

Fuarda en iyi kitapcık ve tanıtım bilgisi " kanuni" de

üst modellere bakmadım :) "BMW,HONDA,HARLEY,PAGGİO" gibi standlarını dolaştım sadece...Zorunlu ulaşımdan çok "Keyif ve lüks araçları gibi duruyorlardı ...
Tasarım olarak scooterlarda italyan markaları 1 adım önde gibi idi....

düşüncelerimi fırsat buldukça yazarım kolay gelsin ......

1 Nisan Pazar son gün kaçta kapanıyor fuar?
Anadolu'dan oto ile gelmeye çalışacağım. Hangi köprüden geçip, nereden fuara gelebilirim?
Detaylı ve yolu hiç bilmeyen birine anlatır gibi tarif edebilir misiniz?

Sanıyorum tanışma, görüşme, fotoğraf çekilme, ... fasıllarından fuarı gezmeye, incelemeye pek vakit kalmayacak.

ben hendeklıyımdostum yarın bende otobüsle gıdeceyım ıstersen beraber gıderız

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylc

ben mardindeyim gelmek isterdim.ama gelemiyorum.benim yerime bol bol fotoğraf çekip bana gönderen olursa çok sevinirim

önümüzdeki ayıın 21 de mardine gelcem ben sana fuarı anlatırm ama sen ogüne kadar reimleri görürsün sitede.

1 Nisan Pazar son gün kaçta kapanıyor fuar?
Anadolu'dan oto ile gelmeye çalışacağım. Hangi köprüden geçip, nereden fuara gelebilirim?
Detaylı ve yolu hiç bilmeyen birine anlatır gibi tarif edebilir misiniz?

Sanıyorum tanışma, görüşme, fotoğraf çekilme, ... fasıllarından fuarı gezmeye, incelemeye pek vakit kalmayacak.

sezai hocam 21.30 da kapanıyo ama so gün olduğu için uzatırlar belki ilk fuarda öyle olmuştu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar