MOTOSHOW 2007 Fuarı / 29 Mart - 1 Nisan

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ducati nin hatunu kendisi gibi 10 numara :)

abi süpersiniz ya krokiler,hava durumları,detaylı bilgi,standa uğrayacağız tabiki.cmtsi ordayım büyük ihtimal.emeği geçenlere çok teşekkürler,soğolun,varolun :cat:

arkadaşlar davetiyeyi nerden bulucaz nasıl yapcaz bi yardımcı olurmusunuz.girişte mi alıcaz snra kapıya kadar gidip oradan geri dönersem direk bakırköye giderim.:pr:
buarada gezi filan yapılacaktı,daha motorum olmadığı için gelemiicem,ama bi daha ki sefere yanınızda yer almak için can atıom:)

Yeni üye oldum ama 1 aydır inceliyorum siteyi :)
Sonuçta scooter sahibi olucaz ....

muhtemelen de fuarda da alabilirim fuarda begendiğim keseye uygun olan bir scooter da alabilirim ... :)

Amma ; :(

Arkadaşlar bizde gelmek istiyoruz 3 kişiyiz ama bilet sikintimiz var nereden nasil termin edebiliriz ...

günün 10 puanlik yardimciliği da burada .... :)

yardimci olacaklara şimdiden teşekkür ederim....

off millet off. Su aof yüzünden kacırdık bu yıl fuarı.. Baska baharlarda bulusmak üzere. Gidenler bizim yerimizede gezsinler...

arkadaşlar davetiyeyi nerden bulucaz nasıl yapcaz bi yardımcı olurmusunuz.girişte mi alıcaz snra kapıya kadar gidip oradan geri dönersem direk bakırköye giderim.:pr:
buarada gezi filan yapılacaktı,daha motorum olmadığı için gelemiicem,ama bi daha ki sefere yanınızda yer almak için can atıom:)

hemen bir 2Teker ya da motobike dergisi alıyosun onlarda 1 adet davetiye var hediye. En azından 5ytl'ye hem dergin olur hem davetiyen.:)

Valla müthiş bir fuar, gidebilme şansı olan kaçırmasın derim. Şu manzara için gidilir yav.:cherry:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fuar çok hoşuma gitti bugün 4saat dolaştım çok güzel motorlar var ducatiyi sordum hani motor alana üstündeki bedavamı diye ama malesef dediler:queen:
şaka bi kenara 08.03marttaki fuar buna göre çok komikti biraz alışverişte yaptım tabi birtek mt nin tshirtlerinde indirim yaptıramadım kaleş ibo:queen:
diğer stantlarda yüzde 10veya yüzde 20 indirim yaptırmaya çalışın :rendeer:

1 Nisan Pazar son gün kaçta kapanıyor fuar?
Anadolu'dan oto ile gelmeye çalışacağım. Hangi köprüden geçip, nereden fuara gelebilirim?
Detaylı ve yolu hiç bilmeyen birine anlatır gibi tarif edebilir misiniz?

Sanıyorum tanışma, görüşme, fotoğraf çekilme, ... fasıllarından fuarı gezmeye, incelemeye pek vakit kalmayacak.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
sereye her iki köprüdende geçip gelebilirsin, sana en uygun olan güzergahı seç ama hızlı ve rahat olması açısından FSM köprüsünü kullanmanı tavsiye ederim.

Fuar alanın yeri çok basit, Atatürk Havaalanı tabelalarını takip et yeter. Yani nereden gelirsen gel havaalanına kadar devam et, fuar hava alanının yanında sayılır. Sen hava alanına geliyormuş gibi devam et fuar alanını mutlaka görürsün.

hemen bir 2Teker ya da motobike dergisi alıyosun onlarda 1 adet davetiye var hediye. En azından 5ytl'ye hem dergin olur hem davetiyen.:)

Valla müthiş bir fuar, gidebilme şansı olan kaçırmasın derim. Şu manzara için gidilir yav.:cherry:

Çok tşk cloud işten çıkar çıkmaz hemen gazete bayilerini dolaşıcam:cherry: buarada millet fırsatı olduğu halde neden gitmek istemiyor bi anlam veremiyorum:silent:

fuar otoparkı

Fuarda otapark durumu ne alemde gidenler bilgi verebilirmi?
Geçen yıl saat 2 de evden cıktım. Pendikten 1.30 dakikadada gittim.30 dakidada otoparka girdim 45 dakikada park yeri bulabildim ... Ehhh siz anlayın artık fuarda bakmaya ne kadar vaktimin kaldıgını.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
MT FUAR BULUŞMASI PAZAR SAAT 16:00 / 17:00
Motoshow07 fuarına pazar günü gelecek tüm motosiklet.net üyelerin saat 16:00 / 17:00 arasında 11. Salondaki MT standımına bekliyoruz. Tüm illerden gelen üyelerimiz birbirleri ile tanışma fırsatı bulacak. Pazar günü görüşme üzere...
p1040109on5.jpg

MT STANDI SALON 11 de
fuarbulusma03fr0.jpg

Büyük Resim için Tıklayın

çınaraltindan fuara araçsiz gecmek zor olmaz mi ya disardan gelenler icin :silent:

Super Moderator
Evet fuarın ilk kazası standımızda gerçekleşti. Motosiklet.net tabelasının altındaki masaya Biselect çarptı:queen:
Bizde hasar yok, Biselect'in sağ ön sinyalinden parçalar elimde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar