Ümmet abi hayırlı yolculuklar kazasız belasız sürüşler
ümmet perkitan;530857' Alıntı:valla şu saate kadar 400 km yaptım asfaltta değil yukarlarda uçuyorum şimdi.manyak bişeymiş 150 cclik yahu,izmirde.ankarada,istanbulda.antalyada,mersinde,eskişehirde,adanada mt üyeleriyle defalarca yaptığım grup sürüşlerinde ya arkada kalıyordum yada insanlar beni beklemekten bıkıyorlardı ama size söz variyorum bunda sonra beni beklemeyeceksiniz aşağı yukarı birlikte gideriz ses yok motorda ya 80-90 gidiyorum hala istiyo şimdilik böyle bakalım ilerde görcez eski motoru satmadım ona biraz bakım yapıp öyle satcam.r:
r:
r: :cat:
teşekkürler deer köfte alacağım geçerli değilmi.tekrar hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanman dileğiyle...
hayırlı olsun ümmet kardeş benim de bu yeni motorundan vardı asya 150 t 8 ay kullandım sonra bildiğin motoru aldım. konforlu rahat motor bir de senin için önemli olan bagaj onda koltuğun altın da yer çok .rahat ederesin kazasız yolculuklar dilerim görüşmek üzere
sağol hasan yeni motorumla bahara adanada görüşmek üzere.Hayırlı olsun Ümmet abi. Kazasız belasız geziler yapmanı diliyorum. Motor için görüşlerimse görünüş olarak güzel. Dayanıklılığını da sen test edeceksin abi.
Görüşmek üzere.