Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eski motoru bence mondiale satta fuarda sergilesinler...

ümmet perkitan;530857' Alıntı:
valla şu saate kadar 400 km yaptım asfaltta değil yukarlarda uçuyorum şimdi.manyak bişeymiş 150 cclik yahu,izmirde.ankarada,istanbulda.antalyada,mersinde,eskişehirde,adanada mt üyeleriyle defalarca yaptığım grup sürüşlerinde ya arkada kalıyordum yada insanlar beni beklemekten bıkıyorlardı ama size söz variyorum bunda sonra beni beklemeyeceksiniz aşağı yukarı birlikte gideriz ses yok motorda ya 80-90 gidiyorum hala istiyo şimdilik böyle bakalım ilerde görcez eski motoru satmadım ona biraz bakım yapıp öyle satcam.:pr: :pr: :pr: :cat:

Bekliyoruz abicim inşl görüşürüz.Senin yerinde olsam mondial yetkileleriyle görüşür motoru çin e doğduğu yere gönderirim 70000 km yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam ben sen olsam bi düşünür ve görüşürdüm.Yada abicim şöyle yapalım senin motoyu açık arttırma ile satalım nasıl olur?:)

007

Hayırlı olsun Ümmet Abi... :) Kazasız belasız yolculuklar dilerim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun abi kazsız belasız sürüşler dilerim:)

ümmet hocam senin 150 lik motoranla benim silverwing yaristiralim ben eminimki sana yetisemem :)
saka bi yana insallah bu motorla daha cok km ler yaparsin

Hayırlı olsun.

Elazığ'a gelirsen ara bizi.Avatardan adresi kolay bulursun.

Bu arada eski topiğine kilit vurdurmayı düşünüyor musun ?

tekrar hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanman dileğiyle...

her zaman abi su an istanbuldayım ne zaman gelmek istersen basımızın üzerinde yerin var...

Ümmet abi hayırlı olsun. Transferi patlatmışsın valla...:mrgreen: :cat: Allah kaza-bela vermesin.

hayırlısı olsun allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin abicim :bounce:

hayırlı olsun ümmet kardeş benim de bu yeni motorundan vardı asya 150 t 8 ay kullandım sonra bildiğin motoru aldım. konforlu rahat motor bir de senin için önemli olan bagaj onda koltuğun altın da yer çok .rahat ederesin kazasız yolculuklar dilerim görüşmek üzere

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tşk

hayırlı olsun ümmet kardeş benim de bu yeni motorundan vardı asya 150 t 8 ay kullandım sonra bildiğin motoru aldım. konforlu rahat motor bir de senin için önemli olan bagaj onda koltuğun altın da yer çok .rahat ederesin kazasız yolculuklar dilerim görüşmek üzere

teşekkür ederim muhittin abi çok rahatmış antalyaya doğru gidiyom adanaya uğrucam marmariste akşam mola verdim birazdan yola çıkçam.

ümmet kardeşim bu motoru aynisini ben 3500 krm yaptım ne zaman arza yapar bilirim seninle bu konuları paylaşabiliriz iyi yolculuklar dilerim firenlerine dikkat et birden sıkma baya iyi şimdilik bu kadar görüşmek üzere

Hayırlı olsun Ümmet abi. Kazasız belasız geziler yapmanı diliyorum. Motor için görüşlerimse görünüş olarak güzel. Dayanıklılığını da sen test edeceksin abi.

Görüşmek üzere.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun Ümmet abi. Kazasız belasız geziler yapmanı diliyorum. Motor için görüşlerimse görünüş olarak güzel. Dayanıklılığını da sen test edeceksin abi.

Görüşmek üzere.
sağol hasan yeni motorumla bahara adanada görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne bilim Motoran, Bildiğimiz Mondial,ramzey gibi bişi abi sen bunla Turkiye turu atarsan helal olsun. Hayırlı yolculuklar.

Abi seni kessseler acimaz türkiyeyi gezdin bayragı tak pasaportu çıkart dünya turu at abi.. "seslerini duyar gibiyim..."
eski cengaveride fuarda sergilesinler abi kesinlikle harika olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar