hayırlı olsun ummet abı kazasız belasız surusler
akhisarda olurum herhalde mehmetçim şuan antalyaya geziye başladım adanyada uzanabilrim duruma göre bayramdan sonra istanbulda olmam gerekiyor kuşadasından selam.:bounce: :cat:Abi Bayramda nerdesin
ben mangalı kaçırdım siz pazar günleri yapıyorsunuz yarın muğla marmariste barışa uğrucam onuda bıktırdık inşallah kovulmayız.Muğlaya bekliyoruz mangal partisine.:cat:
valla şu saate kadar 400 km yaptım asfaltta değil yukarlarda uçuyorum şimdi.manyak bişeymiş 150 cclik yahu,izmirde.ankarada,istanbulda.antalyada,mersinde,eskişehirde,adanada mt üyeleriyle defalarca yaptığım grup sürüşlerinde ya arkada kalıyordum yada insanlar beni beklemekten bıkıyorlardı ama size söz variyorum bunda sonra beni beklemeyeceksiniz aşağı yukarı birlikte gideriz ses yok motorda ya 80-90 gidiyorum hala istiyo şimdilik böyle bakalım ilerde görcez eski motoru satmadım ona biraz bakım yapıp öyle satcam.İyi etmişin abicim peki moto hakkında ilk izlenimlerin nedir?İnşl eskisini aratmıyodur bu arada bişe sorcam eski mondial noldu sattınız mı yoksa sabancı müzesine mi bağışladınız?![]()