Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah kaza bela vermesin..güle güle kullan..senin adına sevindim..motoru veren şirket sahibinede saygılarımı sunuyorum..

Hayırlı olsun
tekerin düz bassın
bu arada asya T1 ile aynı makine galiba
umarım sorunsuz gezilerin olur
tekrar hayırlı olsun :cat:

hayırlı olsun motorunuz çok güzelmiş darısı bizlereallah güle güle binmek nasip etsin kazasız belasız binmeniz dileğiyle. Bolu': da n sevgilerle:cat:

Hayırlı olsun abi..Bir enduro alsan aslında TA olmaz çok yakıyor cebine zarar da f650gs filan..:cherry:

Abi hayırlı olsun altında paralansın, Abi eski motor nolacak o artık sayende bir efsane oldu bence bir müzeye ver onu derim.

Bu arada soranlar için kasa asya 150 t1 in kasası aynı kasa ama detayını bilemem.

Süper Moderatör (BBRR)
Ümmet abicim hayırlı uğurlu olsun ..Mondial"e bu güne kadar destek olmuştu..görüyorumki işe daha profösyonel yaklaşan bir şirket el atmış durumda . Bizim için hangi şirketin destek olduğundan öte senin gibi ömrünü yolara adamış birine destek çıkılması .Yeni motorun hayırlı olsun .. sen en kısa zamanda bu motoruda stickerlerle donatırsın ..MT stickerin benden abi buyur gel mangalımızı yapalım stickerimizi yapıştıralım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun Ümmet abi, bununla Yüksekova'ya da gelirsin sen.:rendeer:

Öncelikle sponsor firmayı tebrik ediyorum.
Umarım kıyafet ve korumalar konusunda da sponsor olurlar.
Çok akıllıca bir iş yapmışlar senin gibi yolların fatihi birinden daha iyi reklamlarını kimse yapamaz.
Yolun açık olsun,Ankara'ya bi dahaki gelişinde yakalıcam bu sefer seni.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi hayırlı olsun walla süper bi görüntüsü var makinanın.inşallah servisi de boldur ve iyi hizmet verir.tek rakibim sensin bundan sonra abi:)sevgiler,saygılar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ümmet hocam hayırlısı olsun..Kazasız belasız kullan...Bu modelden bir çok markanın var..(Mondial hariç:) ) inşallah yollarda ugrasmak zorunda kalmazsın...
S&S

Moderatör (forrap)
Çok sevindim ümmet abi:)Çarşamba günü konuşmuştuk bu konuda seninle.Herşeyin yolunda gitmesine sevindim.Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle:rendeer:

hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan Ümmet abi.

Ancak korumalı kıyafet, motordan daha önce geliyor olmalıydı.
bence eksik bir anlaşma olmuş.:bounce:

sponsor olan/olacak firmaların dikkat etmesi gereken husus şu olmalı;

sadece motorun selesine oturup, ardından gazı verip, o diyar senin, bu diyar benim gezen insanlar olmadığımızı, hakkımız, hukukumuz açısından ehliyetin önemini, sağlıklı ve uzun yıllar sürüş keyfini çıkarmak için kıyafetlerimizi dikkatle seçtiğimizi, kalıbımıza, tecrübemize, ve amacımıza uygun motorla hemhal olmamız gerektiğini, MT ve diğer sitelerde bulunan binlerce konu başlığında bulabilir, görebilir, okuyabilirler.

korumalı kıyafet, en az motosiklet kadar önemlidir.
bilinçli motorcular için, "olmazsa, olmaz"dır...
sen ki, tüm motosiklet camiasının gözü önünde olan, değerli bir abimiz olarak
yeni başlayan arkadaşlarımızın dikkatini en fazla çeken isimlerdensin.
korumasız gezmemen hem senin, hem de bizim için önemlidir.

Motoran şirketinin değerli yöneticilerinin belirttiğim hassasiyetlerimize ilgi göstereceklerini, gereken değeri vereceklerini umuyor, anlaşmanın her iki tarafa ve motosiklet camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Senden çok ben sevindim....İnan....İşte şimdi güzel oldu.....Hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar