Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümmet abi hayırlı olsun senin yanında şöyle bi türkiye turu yapmak çok zevkli olur ama senin hızına yetişemeyiz baba. eski makinayı koç müzesine koyduralım abi örnek olsun gelecek nesile :)

ümmet abi istanbula ne zaman gelicen kaç gün kalıcan seninle bi ben buluşamadım ya bu sitede bende de var mondial 151 rs ne zaman gelirsin nerelerde olursun.. hayırlı yolculuklar sana ,allah kaza bela vermesin .

Ümmet abi hayırlı olsun umarım dilediğin herşeyi gerçekleştirir bu motor :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mrh

ümmet abi istanbula ne zaman gelicen kaç gün kalıcan seninle bi ben buluşamadım ya bu sitede bende de var mondial 151 rs ne zaman gelirsin nerelerde olursun.. hayırlı yolculuklar sana ,allah kaza bela vermesin .
sevgili cihan bayramdan sn ist dayım kağıthanede kalıyom kısmetse grş inş.

ÜMMET ABİMMMMM,,,

sana herşeye yakışır
yolun açık olsun...
MANİSAYA GELİcem dedin,,sakın unutma..:cat:

hayırlı olsun, saf mondial şirketi seni elinden kaçırmış, senden daha iyi reklamını mı yapacak, ben olsaydım, 250 lik choperı verirdim altına, gezmek istiyosan gez Türkiye'yi, bi de filmini çekerdim, tvlerde gazetelerde yayınlayıp yayınlayıp dururdum

Hayırlı Olsun !

Asya T1 ile tanıdığımız, sonradan da Truva dahil bir çok firmanın getirdiği model değil mi bu ?

Şimdi başına iş aldın. Hadi bakalım sil baştan, bir Türkiye turu da bununla atacaksın

hocam ben fes 250 diye biliyodum, yanlışım varsa düzeltin, t1 fes 250den sonra çıkmadı mı piyasaya taklit gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o motorla türkiye turu helal valla

abiler kimse ümmet amcanın yeni motoruna hayırlı olsun demiyor mt camiası adına üzüldüm

abiler kimse ümmet amcanın yeni motoruna hayırlı olsun demiyor mt camiası adına üzüldüm

Senin beynine kan gitmiyor herhalde :farao:

Sayfa başından beri bütün millet hayırlı olsun yazmış sende laf olsun diye konuşuyorsun işte :farao:

Yorum yapmadan önce bir önceki sayfaları okursanız daha iyi olur :mrgreen:

Son düzenleme:
Senin beynine kan gitmiyor herhalde :farao:

Sayfa başından beri bütün millet hayırlı olsun yazmış sende laf olsun diye konuşuyorsun işte :farao:

Yorum yapmadan önce bir önceki sayfaları okursanız daha iyi olur :mrgreen:

doğru düzgün konuş, az olduğundan bahsettik anlayışın ne kadar kıt :farao:

bi önceki sayfaları okudum, yarası olan gocunur niye üstünüze alndınız hemen

doğru düzgün konuş, az olduğundan bahsettik anlayışın ne kadar kıt :farao:

bi önceki sayfaları okudum, yarası olan gocunur niye üstünüze alndınız hemen

Görüntüleme : 1.972
Cevap sayısı : 137

Bu az mı sana göre ... tebrik ediyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ben bugüne kadar kaç tane konu açtım hepsini toplasan 137 cevaba ulaşmamıştır ...

Gören yazıyor işte senin reklam yapmana gerek yok . Ümmet abiyi herkes tanıyor :mrgreen: :mrgreen:

Mt camiası adına üzüldün demek. Kusura bakma herkes 24 saat nette duramıyor :mrgreen:

Yoksa herkes kutlardı. Neyse uzatmayalım ...

c@n

offf ümmet abi yaa senin bayramın ve 150 cc lik motoran ın hayırlı olsun şimdiden çok sevindim abicim senin adına umarım istediğin herşey gönlünce olur bu firma yaa 1000 lerce kez teşekür ederiz çünkü çok güzel 1 iş yaptılar sana çok daha fazla yakışacak 1 motor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar