Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugün itibarı ile karadeniz yolculuğm ist başladı şuan izmitteyim biraz sonra ankaraya doğru yola çıkçam 23 e kadar sürerim herhalde,sonra yatarım resimler samsun veya ankarada eklenir.

Sevgili ümmet abi bekliyorum.
Çılgın motorcu seni...
Kar kış souğuk dinlemiyorsun. Duramadın yerinde yine değil mi?
Allah kazalardan korusun yolun daima açık olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mrh

Su Silahı;553828' Alıntı:
Sevgili ümmet abi bekliyorum.
Çılgın motorcu seni...
Kar kış souğuk dinlemiyorsun. Duramadın yerinde yine değil mi?
Allah kazalardan korusun yolun daima açık olsun.
yasin çok yağmur var hendekte kalırım bu gece sabah ne olur bilinmez dinerse yavaş yavaş sürerim herhalde.

ne şanssız adamım ben ya dün hendekde de yağmur bugün gerede de kar kımıldayamıyorum kurtulabilirsem yarın ankaraya gitçem meterolijiye baktım 2 gün karamsar.

Son düzenleme:
bugün ankara'da gördük ümmet abiyi, ilk defa tanışma ve motorunu görme fırsarım oldu. diğer motorun fotolariyla karşilaştirilinca bu çok daha iyi duruyor, çektiğim fotolari da yakinda eklerim buraya. yine bekleriz seni ümmet abi.

bugün ankara'da gördük ümmet abiyi, ilk defa tanışma ve motorunu görme fırsarım oldu. diğer motorun fotolariyla karşilaştirilinca bu çok daha iyi duruyor, çektiğim fotolari da yakinda eklerim buraya. yine bekleriz seni ümmet abi.

Pek sanmıyorum ya neyse :p

Ayağına sağlık abi, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mt eski arkadaşlardan bir görüntü davetlerini kıramadım çok güzel vakit geçirdik sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.

istanbua geldiğimde yardımlarını esirgemeyen kağıthane profilo anadolu lisesi aşçısı nevzat gülere katkılarından ötürü çok teşekkür ederim

hendek motoran srvisi cemal kocamanel ustaya zahmetlerinden ötütürü çok teşekkür ederim. varolsun
[

sizinde gördüğünüz gibi yayan yürümesi bile zor motorla nasıl gittim hala şaşıyorum hız limtimi?5 veya 10 ayaklar yerde hem sis var hem kar yağıyor. http://img
201.imageshack.us/img201/5643/pic01478ad.jpg

bollu motoran bayisi çevik motor ayhan çevik ve babasına katkılarından dolayı minnettarım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ümmet usta ayağına sağlık...Tekrar bekleriz ankaraya...Havalar sıcak olsaydı mangal yakardık ama kısmet....

Bizim resimleri koymamışssın......Bekliyoruz......Hayırlı yolculuklar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Ümmet usta ayağına sağlık...Tekrar bekleriz ankaraya...Havalar sıcak olsaydı mangal yakardık ama kısmet....

Bizim resimleri koymamışssın......Bekliyoruz......Hayırlı yolculuklar...
alp çok karanlık olmuş ondan koymadım orda çekmişti arkadaşlar onlar atçaklar zaten özür dilerim.:pr: :pr: :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motorunu da ilk defa gördüm....Çok güzelmiş..Konforlu bişeye benziyor...Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız bin....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yolun acık olsun ümmet abi kar kış devam ediyorsun Allah yardımcın olsun...

abicim gezilerini takip ediyoruz lastiklerini kışlık güzel bir şeyle değiştirme durumu nasıl. karda asvalt lastikleri ile gitmez zor olur. gezilerinin hiç bitmemesi dileği ile sağlıcakla kal

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim şuan ankarada hava güneşli ve güzel salı sabahı kırıkkale yolculuğu başlıyor tabi orda su silahı yani yasin hoca var kendisi beni bekliyor.

Siz bu pozu çekerken, bizde yolun karşı şeridinde Minibüsle İstanbul'a motor götürüyorduk.Resmi çekerken gördük sizi :)

pic01359zn.jpg

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok sevindim ümmet abi
yeni motorun eskisine göre çok daha fazla aerodinamik gözüküyor
hemde daha konforlu
günde 20 saat motor üstünde yol yapan biri için çok etkili olmuştur eminim motorun büyüklüğü ve rahatlığı.
kazasız belasız sürüşler...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kırıkkaleyi geçtin herhalde.....Hayırlı yolculuklar sana....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar