Motoru yatırdım:( Acayip moralim bozuk

ilk başta geçmiş olsun kardaşum.ya benım gibi 100km hızla arkadan arabaya vurup sağ ayağın arabayla motorun arasında kalsa vede kaza sonucu 4 ay yatakta yatsan yaptığın şükürler hep durduğum yerde kaza yapayım olur.dıye düşünüyorum.aman aman ALLAH kimseye kaza bela göstermesın..

DİKKATLİ OLUN...!

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun ancak alışmalısın, 250cc başlangıç için normal olabilir ancak 150kg normal değil, bünyen 150kg yi evirip çevirmeyi öğrenene kadar düşeceksin.

geçmiş olsun, nazara inanmak lazım, benimde başıma benzer bi durum geldi ama ben arkasındaydım motorun zinciri kitlerken bi anda düştü motor, içim gitti ama yapıcak bişey yok, bi şekilde ayna kaynar, yenisini alma bi daha düşme ihtimali yüksek çünkü.. sen işe başvurmuştun galiba, yeni motor aldığına sevindim, hayırlı olsun..

öncelikle gecmıs olsun dostum :rendeer: bende otomatıkten vıteslıye gectıgımde bıkac kez ufak dususler yasamıstım.canımda sıkılmıyor degıldı hanı..sinyal yetıstıremedı nerdeyse ustam.ama ben allahtan motoru sıfır almamıstım.ıyıkıde almamısım dedım.ıstersen sende acemılıgın gecınceye kadar çakma sınyal-ayna vs..taktırıp sonra degıstırırsın.tabı benım motorum 125 lık acemılıgımı atıp 250 lık baska bır motor alıcam kısmetse..senın degıstırme ıstegın yoksakı bır sure böyle ıdare edebılırsın bence..nazara bende cok ınanırm.allah nazardan saklasın bundan sonra:cat:
Valla ablacığım 125'lik motorla 250'lik motoru düşürmek arasında inan fark var.Ben de zevk olsun diye Honda eğitimde cbf150'nin biriyle kendimi düşürmeye çalışmıştım.Gerçi onda koruma demiri vardı ama motosikletin o yükünü, ağırlığını hissetmek pek iyi olmuyor:pale:
Hazır sen daha başlamamışken benden sana bir kardeş tavsiyesi.Cbr125 gibi bir motorla en az 15-20 bin yapmadan 250'ye geçme.Ben bunu gördüm bu saatten sonra da bunu söylerim.Vitesli tecrübesi tam oturmadan 160 kilo boş ağırlığı full depo neredeyse 180 kilo bir aletle başa çıkmak kolay değil:pale:
geçmiş olsun kardeş en kötü kazan bu olsun...
Sağolun hocam.Abartılacak bir şey değil ama o kadar hevesle aldığım motoru düşürmek evlat acısı gibi yıktı beni:salut:
cok gecmıs olsun dostum yaa:(
Sağol dostum:cat:
Runner'ı naptın bakiyim:queen:

ilk başta geçmiş olsun kardaşum.ya benım gibi 100km hızla arkadan arabaya vurup sağ ayağın arabayla motorun arasında kalsa vede kaza sonucu 4 ay yatakta yatsan yaptığın şükürler hep durduğum yerde kaza yapayım olur.dıye düşünüyorum.aman aman ALLAH kimseye kaza bela göstermesın..

DİKKATLİ OLUN...!
Seni de Allah korusun geçmiş olsun hocam.Her zaman dikkat dikkat dikkat:cat:

Geçmiş olsun ...
Teşekkürler:cat:

Geçmiş olsun ancak alışmalısın, 250cc başlangıç için normal olabilir ancak 150kg normal değil, bünyen 150kg yi evirip çevirmeyi öğrenene kadar düşeceksin.
Kesinlikle öyle abi.Şu anda biraz psikolojim bozulmuş durumda zaten.Ne zaman motoru düşünsem böyle gözümün önüne hafif süratte gittiğim ve motorun bir tarafa yattığı o an zor durumda kaldığım geliyor nedense:salut:
geçmiş olsun, nazara inanmak lazım, benimde başıma benzer bi durum geldi ama ben arkasındaydım motorun zinciri kitlerken bi anda düştü motor, içim gitti ama yapıcak bişey yok, bi şekilde ayna kaynar, yenisini alma bi daha düşme ihtimali yüksek çünkü.. sen işe başvurmuştun galiba, yeni motor aldığına sevindim, hayırlı olsun..
Teşekkürler abi:cat:
Evet işe başvuran bendim:)
Nazarlık diyorum işte:)
Gecmis olsun - cana gelecegine mala gelsin!!

Çok teşekkür ederim.Cidden cana birşey olmaması çok daha önemli.Ama mal da canın yongası:pale:

Ayrıca söylemiyorum ama bacağım da acıyor biraz.Offf:pale:

Geçmiş olsun kardeşim. Sıkma canını, bu motoru alıp da yatırmayan yok zaten, ben de dahil :)

Bu motoru bol bol yatıran biri olarak sana engin tecrübelerimden aktarayım biraz o zaman::cherry:

Aynayı sanayide herhangi bir kaynak-tornacıya kaynak yaptırabilirsin, kaynak tutuyor.

Sinyaller için de hiç üzülmene ve o kadar para vermene de gerek yok; doğruca Sirkeci' ye gidiyorsun ve Mobilet parçaları satan bir dükkandan (Sürat Motor olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsan dükkanın ismi) tanesi 5 YTL' ye mobilet sinyali alıyorsun. Sadece üzerinde Hyosung yazmıyor, onun dışında kullanılan sinyal tıpkısının aynısı:cat:

geçmiş olsun. allah yine kaza bela vermesin. cana geleceğina mala gelsin boşver bozma moralini.

geçmiş olsun valla üzüldüm motorun yeni bide sana bişey oolmamış ya olsun

mhyen geçmiş olsun dostum boşver üzülme canına bişey olmamış sinyal ayna bunlardan çok piyasada ama can...

herkese kazasız belasız yolculuklar

geçmiş olsun motorda daha yeniydi.. Nazarı cıkmıs oldu, Allah beterinden saklasın.. :rendeer:

bu arada SS makinalara kesinlikle koruma takozu takılmalı.. :cat: hem ufacık bir çizik (ki seninki siyah) bütün havasını söndürüyo hemde grenajlar cok pahalı..

Ya arkadaşlar acayip nazara geldim.Yolda biri görse beklerken gelip bakıyor, inceliyor kaç basıyor abi bu bilmem ne muhabbeti.Arabayla yanımdan geçenler camlardan bağırıyor.Benzinliğe gitsem millet arabalarından inip gelip motora bakıyorlar.Yaw bu motordan bir bende mi var inanın acayip daralttı beni.
Bugünde zaten sabahtan beri koşturuyordum.Hiç yemek yemeğe bile fırsat yoktu.Bir an başım döndü zaten sıcağın altında beklerken ne olduysa o zaman oldu.
Bir de en çok koyan 1 saat önce taktırdığım sinyalin daha kullanamadan kırılması oldu.Muayene istasyonundaki görevli adamda nerede aynan, sinyalin niye kırık dedi.Parçaları gösterdim.Çevredekiler de şimdi düştü zaten dediler.Bu arada hemen gelip kaldırmasalar durumum daha da kötü olabilirdi.Allahtan grenajım pek yere gelmedi biraz da ona seviniyorum.Gerçi şiddetli de vurmadı.Yavaşta düştü ayna kırılarak yavaşlattı.Sinyalin de sadece dışındaki sarı kısmı kırıldı ama beni de içimden yıktı:salut::salut::salut:

Bu aynanın yapıştırılma ihtimali var mı bu arada?
Yoksa 50-60 $ bayılıp yenisini mi alıcam:salut:

benim eski motorunda aynı sekilde aynası, aynı yerden kırılmıştı. paşa paşa gidip yenisini alacaksın, onu yapıştırmak imkansız, zaten yapıştırsan bile rüzgarda kopar gider, dayanmaz. geçmiş olsun, nazarlık tak hemen :)

geçmiş olsun.bu nazar olayına acaba olabilirmi diye yorumlamalarda bulunabileceğimi iki ay önce söyleseler gülerdim.hala gülüyorum da aynı zamanda motorun bir kenarına nazar boncuğu takmayıda düşünmüyor değilim.acaba sahiden nazara geliyormuyuz bazen?
neyse tekrar geçmiş olsun

@yollardogam nazar büyülü birşey değil ki belli, var.Nasıl bir suyun yanında kötü şeyler konuşunca kristaller abuk subuk şekile giriyorsa nazar da öyle birşey:cat:

Takma güzel kardeşim ya bi ayna gitsin ne olacak ki ya allah kaza bela vermesin yeterki canın sağolsun motordada bişi yok yine üzülme yani bi ayna alır takarsan bi ara hadi kolay gelsin allaha emanet ol...

Okuyup üfleyeceğim artık.Yapacak başka bir şey yok.Tek nazarı bununla kalsa iyi.Allah beterini göstermesin:pale:

sen bitane nazar boncugu tak bizi dinle bak :) ya da kız arkadaşına söle o taksın yine:)

@yollardogam nazar büyülü birşey değil ki belli, var.Nasıl bir suyun yanında kötü şeyler konuşunca kristaller abuk subuk şekile giriyorsa nazar da öyle birşey:cat:

güzel sözler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar