Forum amacının dışına mı çıkıyor?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Cümleten selamünaleyküm. Son zamanlarda fark ettiğim bir şeyi dile getirmek istiyorum. Motosiklet konuları da dahil olmak üzere herhangi bir konu açıldığında birçok kişi sürekli küçümseyici ve alaycı bir üslupla yorum yapıyor. Bir süre sonra da konu ya tartışmaya dönüyor ya da tamamen amacından sapıyor.

Bence artık şu ergen tavırlarını bir kenara bırakıp forumu tekrar daha insancıl bir hale getirelim. Çünkü şu an ne eski yardımlaşma ortamı var ne de samimi bir hava. Herkes neredeyse birbirinin düşmanı gibi davranıyor. Oysa birçoğunuz birbirinizi gerçek hayatta bile tanımıyorsunuz. Gerçek hayatta hiç görmediğiniz bir insana bu kadar önyargılı ve düşmanca yaklaşmanın bir anlamı var mı?

Elbette forumda motosiklet dışında konular da açılacak. Saçma bulduğunuz konular oluyor mu? Evet, oluyor. Ama gerçekten rahatsız oluyorsanız o konuya girmez, yorum yapmazsınız. Sırf bir şeyler yazıp kendinizi kanıtlamaya çalışınca ortaya sadece gereksiz tartışmalar çıkıyor. Kimse bir şey kazanmıyor, sadece gereksiz bir kalabalık oluşuyor.

Uzun lafın kısası, forumu tekrar sıcak, saygılı ve insanların rahatça fikir paylaşabildiği bir ortama dönüştürelim diyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fikir ve görüşlerinizi merak ediyorum.
beğenmiyorsan niye dert ediyorsun kardeşim memlekette adam mı kalmadı zorla mı tutuyolar burda :ROFLMAO: bak kaç mesaj yazmışım kaç konu okumuşum elle tutulur bi tane işime yarayan bir şey öğrenmedim burada sabahtan beri amortisör ayarı yapıyorum arazi ve asfalt için napayım buraya mı sorayım burada kaç kişi amortisör ayarı yaptı hadi yaptı kaçı cidden test ederek yaptı kaçı arazi için yaptı hadi her şeyi yaptı diyelim sana yardımcı mı olacak taşşak mı geçecek
burada herkesin ortak noktası motosiklet sürmesi ama herkesin burada olma amacı motosiklet değil milletin burayı kullanmamasının sebebi forum kültürü ölüyordan ibaret de değil derdine derman arayan adama bu kadar donanımsız adamların alay etmeye çalışması. ayrıca motosiklet konuşulan bir şey değil sürülen bir şey derdi motosiklet sürmek olan adamın burada dır dır edecek vakti olmaz :) derdin varsa zaten dermanı burada değil ben önce whatsapp grubuna soruyorum tatmin olmazsam aprilia forumdayım onun dışında internet bir avuç insan uğruna katlanılabilir değil

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
... kaç konu okumuşum elle tutulur bi tane işime yarayan bir şey öğrenmedim burada sabahtan beri amortisör ayarı yapıyorum... ben önce whatsapp grubuna soruyorum tatmin olmazsam aprilia forumdayım onun dışında internet bir avuç insan uğruna katlanılabilir değil
Sorsan "Amortisör ayarı için Dave Moss videolarını izlemekle başla kafana yatarsa abone" ol derdik.

Motosikleti
CBF 1000
1-) birçok kişi sürekli küçümseyici ve alaycı bir üslupla yorum yapıyor.

2-) ne eski yardımlaşma ortamı var ne de samimi bir hava. Herkes neredeyse birbirinin düşmanı gibi davranıyor
.

3-) Oysa birçoğunuz birbirinizi gerçek hayatta bile tanımıyorsunuz. Gerçek hayatta hiç görmediğiniz bir insana bu kadar önyargılı ve düşmanca yaklaşmanın bir anlamı var mı?

4-) Sırf bir şeyler yazıp kendinizi kanıtlamaya çalışınca ortaya sadece gereksiz tartışmalar çıkıyor.
Sanırım 20+ defa açılmış bir konu başlığı. Mt Hakkında Eleştiriler gibi bir bölüm vardı (hâlâ var mı bilemiyorum) orayı tara, bir sürü aynı konudan bulacaksın.

Burası bildiğin anlamda bir forum değil. Konuşulacak her şey konuşuldu, defterler çoktan kapandı. Burası bir mastürbasyon alanı.

1-) Dışarıdaki küçük adamlar, içlerindeki kavgayı burada vermeye çalışıyorlar.
2-) Düzgün bir yardımlaşma hiç olmadı ancak yalnız ya da meraklı tipler bir araya geldiler. Bunun da temeli yine bencillik/sömürü kaynaklı.
3-) Dayanakların bir kısmı burada. "Gerçek hayatta" denk gelemeyeceklerini bildikleri için, özel yaşantılarında millete kaldıramadıkları organlarını burada "güvenli" alanda kaldırmaya çalışıyorlar.
4-) Kendini ispat çabası, 1. madde ile çok benzer. 1. maddeye dönünüz.

Özet; Bu ergen yuvasını bu kadar ciddiye alma. Bu konu ya da diğer konulara yazanların emin ol ki bir çoğu farklı sekme açtı ve 31 patlatacağı videolar izliyor. Böyle bir ortama ileti gönderiyorsun. Dalganı geç, mastürbasyonunu yap ve forumu amacına göre kullan.

Son düzenleme:

F54

klavye başına geçen herkes (cahiliyeti yükseklerden bahsediyorum) kendini olmadığı gibi göstermeye çalışıyor sorun burada başlıyor
reel hayatta gerçekten bir bok olamayan burada atıp tutuyor ona buna sallıyor gidiyor internetten birşeyler araştırıyor/görüyor bunları gerçek sanıyor bakım onarım/sürüş hakkında toride yazılanlar çizilenleri uygulanabilir sanıyor sonra burada aklı başında olanlarda kendine hakim olamayıp onu ikna etmeye çalışıyor doğal olarak kafa basmıyor bunu gören başka üyeler de gırgıra makaraya sarıyor gibi gibi olaylar
hiç tanımadığı üyelere küfür hakaret vs edenler durumunu hiç saymıyorum bile onlar zaten hayat^larını evde geçiren asosyal embesiller bir bok yapacaklarından da değil yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar