geçmiş olsun kardeş en kötü kazan bu olsun...
Valla ablacığım 125'lik motorla 250'lik motoru düşürmek arasında inan fark var.Ben de zevk olsun diye Honda eğitimde cbf150'nin biriyle kendimi düşürmeye çalışmıştım.Gerçi onda koruma demiri vardı ama motosikletin o yükünü, ağırlığını hissetmek pek iyi olmuyoröncelikle gecmıs olsun dostum :rendeer: bende otomatıkten vıteslıye gectıgımde bıkac kez ufak dususler yasamıstım.canımda sıkılmıyor degıldı hanı..sinyal yetıstıremedı nerdeyse ustam.ama ben allahtan motoru sıfır almamıstım.ıyıkıde almamısım dedım.ıstersen sende acemılıgın gecınceye kadar çakma sınyal-ayna vs..taktırıp sonra degıstırırsın.tabı benım motorum 125 lık acemılıgımı atıp 250 lık baska bır motor alıcam kısmetse..senın degıstırme ıstegın yoksakı bır sure böyle ıdare edebılırsın bence..nazara bende cok ınanırm.allah nazardan saklasın bundan sonra:cat:
Sağolun hocam.Abartılacak bir şey değil ama o kadar hevesle aldığım motoru düşürmek evlat acısı gibi yıktı beni:salut:geçmiş olsun kardeş en kötü kazan bu olsun...
Sağol dostum:cat:cok gecmıs olsun dostum yaa![]()
Seni de Allah korusun geçmiş olsun hocam.Her zaman dikkat dikkat dikkat:cat:ilk başta geçmiş olsun kardaşum.ya benım gibi 100km hızla arkadan arabaya vurup sağ ayağın arabayla motorun arasında kalsa vede kaza sonucu 4 ay yatakta yatsan yaptığın şükürler hep durduğum yerde kaza yapayım olur.dıye düşünüyorum.aman aman ALLAH kimseye kaza bela göstermesın..
DİKKATLİ OLUN...!
Teşekkürler:cat:Geçmiş olsun ...
Kesinlikle öyle abi.Şu anda biraz psikolojim bozulmuş durumda zaten.Ne zaman motoru düşünsem böyle gözümün önüne hafif süratte gittiğim ve motorun bir tarafa yattığı o an zor durumda kaldığım geliyor nedense:salut:Geçmiş olsun ancak alışmalısın, 250cc başlangıç için normal olabilir ancak 150kg normal değil, bünyen 150kg yi evirip çevirmeyi öğrenene kadar düşeceksin.
Teşekkürler abi:cat:geçmiş olsun, nazara inanmak lazım, benimde başıma benzer bi durum geldi ama ben arkasındaydım motorun zinciri kitlerken bi anda düştü motor, içim gitti ama yapıcak bişey yok, bi şekilde ayna kaynar, yenisini alma bi daha düşme ihtimali yüksek çünkü.. sen işe başvurmuştun galiba, yeni motor aldığına sevindim, hayırlı olsun..
Gecmis olsun - cana gelecegine mala gelsin!!
Ya arkadaşlar acayip nazara geldim.Yolda biri görse beklerken gelip bakıyor, inceliyor kaç basıyor abi bu bilmem ne muhabbeti.Arabayla yanımdan geçenler camlardan bağırıyor.Benzinliğe gitsem millet arabalarından inip gelip motora bakıyorlar.Yaw bu motordan bir bende mi var inanın acayip daralttı beni.
Bugünde zaten sabahtan beri koşturuyordum.Hiç yemek yemeğe bile fırsat yoktu.Bir an başım döndü zaten sıcağın altında beklerken ne olduysa o zaman oldu.
Bir de en çok koyan 1 saat önce taktırdığım sinyalin daha kullanamadan kırılması oldu.Muayene istasyonundaki görevli adamda nerede aynan, sinyalin niye kırık dedi.Parçaları gösterdim.Çevredekiler de şimdi düştü zaten dediler.Bu arada hemen gelip kaldırmasalar durumum daha da kötü olabilirdi.Allahtan grenajım pek yere gelmedi biraz da ona seviniyorum.Gerçi şiddetli de vurmadı.Yavaşta düştü ayna kırılarak yavaşlattı.Sinyalin de sadece dışındaki sarı kısmı kırıldı ama beni de içimden yıktı:salut::salut::salut:
Bu aynanın yapıştırılma ihtimali var mı bu arada?
Yoksa 50-60 $ bayılıp yenisini mi alıcam:salut:
Okuyup üfleyeceğim artık.Yapacak başka bir şey yok.Tek nazarı bununla kalsa iyi.Allah beterini göstermesinale:
@yollardogam nazar büyülü birşey değil ki belli, var.Nasıl bir suyun yanında kötü şeyler konuşunca kristaller abuk subuk şekile giriyorsa nazar da öyle birşey:cat: