Hastalık derecesinde titiz bir eleman degilsen:
Sirkeciye git kesinlikle o sinyale benzer veya birebir aynı 1 cift sinyali 10 ytlye alırsın.Örnegin Xt660in orjinal sinyalinin teki 65 ytl ama inanırmısın sinyal mobiletin sinyali ile aynı ben motoru yatırıp kırmadıgım halde sırf seffaf oldugu icin hoslanmayıp gidip 5 ytlye 1 cift alıp seffaf sinyal kapaklarımı sarı ile degistirmistim. Araştır! Sakın tekrar 60 ytl bayılma! Sakın!!!
-Aynayıda düzgün isciligi olan bir kaynakcı eskisi gibi kaynatır ve boyar aradaki farkı sen bile anlamazsın! sakın gidip para verme!
Gecmis olsun. Memleket bu haldeyken gidipte tekrar sinyallere ve aynaya para bayılırsan vallahi cok pis küfür ederim
Yuuh! simdi tekrar baktımda senin sinyaller benimkisi ile aynı!!! Hemen sirkeciye gidip mobilet sinyali soruyorsun. Sinyalin arka sol kısmındaki vidayi söküp kapagı cıkarıp seninkine takıyorsun. Bingo!
İnşallah halledeceğim bakalım:cat:Arkadaşım artık Olan olmuş canını sıkma.. Bunlar nazarlık şeyler. bende motorumu aldıgımda ilk haftasında altını carparak egzozunu yamultmuştum.. sağlık olsun takma kafana... Bi sürü Parça Var Takarsın... Bakarsın üstündekinden daha güzel duruyor![]()
Sağol dostum.Umarım dediğin gibi olur:cat:geçmiş olsun umarım ilk ve son olur
başta Geçmiş oLsun.. Ayna problem deil KırıLan noktadan kaynak yapılıor.. Sonrada Kaynaklanan Yer Carktan Gecirilip Hiç Kaynaksız gibi Durur.. üstünede Bi siyah Sprey oLay bitmiştir... Aynanın cıkıntısı Demir DegiLdir. Dökümdür.. O yuzden Döküm Kaynagı yapabiLen AtölYeLEr Vardır onları bul... AsLında bana Yakın olsan Sana FazLadan Hyosung OrjinaL SinyaLLerimden FazLa oLAnını Verirdim hatta Kapagıda MEvcut.. HaLLedemezsen Adresını Yaz ÖzEL msj dan SAna KargoyLa yoLLuyum.. Merak Etme Para aLmam![]()
Teşekkür ederim:cat:Çok geçmiş olsun ama en büyük kazanız da bu olsun.....
Teşekkür ederim abi.Yarına ilk iş nazarlıklarla motoru donatmak:queen:Tabi Bak Tedarik edemezsen Eger Yollarım kardeş.. Yeterki MoraLin Yerine GeLsin.. Motorunda hayırlı oLsun bu arada. :cat:
muayene oldumu abi bi onu soylesene yaw
Aman :cyclopsan Geçmiş olsun ! iyi biyerine bişi olmamış..
Nazardandır nazardan :rendeer:
Sağol dostum.Allahtan durduk yerde yaptık kazayı giderken değil![]()