Motoru yatırdım:( Acayip moralim bozuk

Kardes gecmis olsun herseyde bi hayir vardir belkide allah daha kotusunden sakindi seni hic canini sikma tak bi nazarlik bide millet bakiyo diye sikilma hayira yor allah olmayana versin de mevlam korur seni zaten,bide dikkatli in bin hepsi bu:)

:pale:kardeşim sakınılan göze çöp batarmış bende motoru yeni aldım ona çok iyi bakıyorum ewde ikide bir cama çıkıp bakıyorum duruyomu diye geçen gün dayımın bahçesinde dururken dayımın ev sahibi geri geliyodu motora arkadan bi vurdu arabayla motor sehpadan düştü dewrildi biraz çizildi ama allahtan grenajı kırılmadı adamın kafasını kaskla ezecektim ama sonuçta dayımıda düşünmem lazım ew sahibi sonuçta çizikleride aynı renkte oje ile kapattım:)

ates haklı kaynattır üstüne azcık da macun at sprey boyayla boya anlamazsın bile:cat:

Hastalık derecesinde titiz bir eleman degilsen:

Sirkeciye git kesinlikle o sinyale benzer veya birebir aynı 1 cift sinyali 10 ytlye alırsın.Örnegin Xt660in orjinal sinyalinin teki 65 ytl ama inanırmısın sinyal mobiletin sinyali ile aynı ben motoru yatırıp kırmadıgım halde sırf seffaf oldugu icin hoslanmayıp gidip 5 ytlye 1 cift alıp seffaf sinyal kapaklarımı sarı ile degistirmistim. Araştır! Sakın tekrar 60 ytl bayılma! Sakın!!!

-Aynayıda düzgün isciligi olan bir kaynakcı eskisi gibi kaynatır ve boyar aradaki farkı sen bile anlamazsın! sakın gidip para verme!

Gecmis olsun. Memleket bu haldeyken gidipte tekrar sinyallere ve aynaya para bayılırsan vallahi cok pis küfür ederim :)

Yuuh! simdi tekrar baktımda senin sinyaller benimkisi ile aynı!!! Hemen sirkeciye gidip mobilet sinyali soruyorsun. Sinyalin arka sol kısmındaki vidayi söküp kapagı cıkarıp seninkine takıyorsun. Bingo!

Hocam o sinyali cumhurbaşkanı gelse bana aldıramaz bir daha:farao:Varsın öyle kalsın.Ben de çok zengin değilim.Zaten acayip canımı sıktı.Nazarı olsun o da onun.Ayna konusunda da dediğiniz gibi sanayiye gitsem yaparlar mı dersiniz?Ona da para vermeyi kesinlikle istemiyorum zaten:farao:

Kesinlikle şükrediyorum bakmayın siz yazmadığıma.Bu arada iki ayağım komple motorun altında kaldı hani tek ayak durumu olsa o bacaktan hayır beklemezdim.Düştüğü yerde cidden ağırlığını veriyor eşşek ölüsü:pale:

Arkadaşım artık Olan olmuş canını sıkma.. Bunlar nazarlık şeyler. bende motorumu aldıgımda ilk haftasında altını carparak egzozunu yamultmuştum.. sağlık olsun takma kafana... Bi sürü Parça Var Takarsın... Bakarsın üstündekinden daha güzel duruyor ;)

başta Geçmiş oLsun.. Ayna problem deil KırıLan noktadan kaynak yapılıor.. Sonrada Kaynaklanan Yer Carktan Gecirilip Hiç Kaynaksız gibi Durur.. üstünede Bi siyah Sprey oLay bitmiştir... Aynanın cıkıntısı Demir DegiLdir. Dökümdür.. O yuzden Döküm Kaynagı yapabiLen AtölYeLEr Vardır onları bul... AsLında bana Yakın olsan Sana FazLadan Hyosung OrjinaL SinyaLLerimden FazLa oLAnını Verirdim hatta Kapagıda MEvcut.. HaLLedemezsen Adresını Yaz ÖzEL msj dan SAna KargoyLa yoLLuyum.. Merak Etme Para aLmam :)

Arkadaşım artık Olan olmuş canını sıkma.. Bunlar nazarlık şeyler. bende motorumu aldıgımda ilk haftasında altını carparak egzozunu yamultmuştum.. sağlık olsun takma kafana... Bi sürü Parça Var Takarsın... Bakarsın üstündekinden daha güzel duruyor ;)
İnşallah halledeceğim bakalım:cat:

geçmiş olsun umarım ilk ve son olur
Sağol dostum.Umarım dediğin gibi olur:cat:
başta Geçmiş oLsun.. Ayna problem deil KırıLan noktadan kaynak yapılıor.. Sonrada Kaynaklanan Yer Carktan Gecirilip Hiç Kaynaksız gibi Durur.. üstünede Bi siyah Sprey oLay bitmiştir... Aynanın cıkıntısı Demir DegiLdir. Dökümdür.. O yuzden Döküm Kaynagı yapabiLen AtölYeLEr Vardır onları bul... AsLında bana Yakın olsan Sana FazLadan Hyosung OrjinaL SinyaLLerimden FazLa oLAnını Verirdim hatta Kapagıda MEvcut.. HaLLedemezsen Adresını Yaz ÖzEL msj dan SAna KargoyLa yoLLuyum.. Merak Etme Para aLmam :)

Tamam hocam.Şu arkadaşın bahsettiği mobilet sinyallerine bakayım.Olmadı sadece kapağı yollarsan çok makbule geçer:cat:

Tamam hocam.Şu arkadaşın bahsettiği mobilet sinyallerine bakayım.Olmadı sadece kapağı yollarsan çok makbule geçer:cat:[/QUOTE]

Tabi Bak Tedarik edemezsen Eger Yollarım kardeş.. Yeterki MoraLin Yerine GeLsin.. Motorunda hayırlı oLsun bu arada. :cat:

Çok geçmiş olsun ama en büyük kazanız da bu olsun.....
Teşekkür ederim:cat:
Tabi Bak Tedarik edemezsen Eger Yollarım kardeş.. Yeterki MoraLin Yerine GeLsin.. Motorunda hayırlı oLsun bu arada. :cat:
Teşekkür ederim abi.Yarına ilk iş nazarlıklarla motoru donatmak:queen:

muayene oldumu abi bi onu soylesene yaw

Oldu kanka yaptılar.Amcam şöyle bi baktı.Nerede lan ayna sinyale noldu dedi.10 metre geride yatıyor parçaları abi dedim inanmadı:queen:Oradaki motoru kaldırmama yardımcı olan muameleciler de destek çıktılar sağolsunlar.Zaten saat 5'e yaklaşıyordu amcamın heralde randevusu var ki bayağı aceleciydi.Ruhsatı aldı.Motor mu bu sen mi sürüyon dedi:silent: Hala da ne demek istediğini anlamış değilim.Şase, motor no, çalıştırma, sinyal,far falan hiç bakmadılar.Direk imzaladı, bandrole yolladı:queen:

Sağol dostum.Allahtan durduk yerde yaptık kazayı giderken değil:)

geçmiş olsun arkadaşım motorda yeniydi daha :( motora bi kurşun döktür kardeşim tekrar geçmiş olsun :(:(

Okuyup üfleyeceğim artık.Yapacak başka bir şey yok.Tek nazarı bununla kalsa iyi.Allah beterini göstermesin:pale:

Ya karşımda sıranın kendilerine gelmesini bekleyen, bir araç içerisinde 15-16 yaşlarında mavi ya da yeşil gözlü bir çocuk durmadan bana bakıyordu.Geldiğimden motoru düşürene kadar hep gözü bendeydi.O şerefsizin nazarı oldu kesin.O gözleri inşallah bozulur da şişe camı gibi gözlüklerle gezer namussuz::rantinp:::rantinp:::rantinp:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar