- Konu Yazar
Bugün tüm gün servislerde, trafikçilerde motosikletin ruhsatı için lazım olacak şeylerle uğraşıyordum.Anadolu yakasında sinyalin teki için 45 lira istedi servis ve de şansa bir tane vardı.Ben de taktırmadan karşıya bildiğim ustaya gittim.60 liraya 2sini de taktırıp döndüm.Daha sonra muayene istasyonunda gerekli ödemeyi yapıp sıra bekliyordum.Bu arada motoru da ters bir yere koymuştum.Üzerine bindim döndüremedim.Daha sonra motor çalışmadan yan tarafına geçip uğraşa uğraşa çevirirken motor birden üzerime yıkıldı.Tamı tamına 1 saat önce taktığım sinyallerimden birisinin ampülü sağlam ama üst kısmı kırıldı.Ayrıca aynam da tam belinden gitti:salut:Motorda acayip bir nazar var ben buna yorumluyorum.Yoksa o kadar özendiğim baktığım motoru ne yapar eder düşürmezdim.Bu arada kaçma imkanım varken nedense kendimi altına attım motorun benim de canım acıyor:salut::salut:
Aynayı yerine koymaya çalıştım da arada kopan parça yok direk uyuyor.Acaba yapıştırabilir miyim?Ya da nerelerde yaptırabilirim
ale:
ale:
Aynayı yerine koymaya çalıştım da arada kopan parça yok direk uyuyor.Acaba yapıştırabilir miyim?Ya da nerelerde yaptırabilirim