Motoru yatırdım:( Acayip moralim bozuk

Bugün tüm gün servislerde, trafikçilerde motosikletin ruhsatı için lazım olacak şeylerle uğraşıyordum.Anadolu yakasında sinyalin teki için 45 lira istedi servis ve de şansa bir tane vardı.Ben de taktırmadan karşıya bildiğim ustaya gittim.60 liraya 2sini de taktırıp döndüm.Daha sonra muayene istasyonunda gerekli ödemeyi yapıp sıra bekliyordum.Bu arada motoru da ters bir yere koymuştum.Üzerine bindim döndüremedim.Daha sonra motor çalışmadan yan tarafına geçip uğraşa uğraşa çevirirken motor birden üzerime yıkıldı.Tamı tamına 1 saat önce taktığım sinyallerimden birisinin ampülü sağlam ama üst kısmı kırıldı.Ayrıca aynam da tam belinden gitti:salut:Motorda acayip bir nazar var ben buna yorumluyorum.Yoksa o kadar özendiğim baktığım motoru ne yapar eder düşürmezdim.Bu arada kaçma imkanım varken nedense kendimi altına attım motorun benim de canım acıyor:salut::salut:
Aynayı yerine koymaya çalıştım da arada kopan parça yok direk uyuyor.Acaba yapıştırabilir miyim?Ya da nerelerde yaptırabilirim:pale::pale:

dsc00613ss4.jpg

dsc00615sm1.jpg

Aman :cyclopsan Geçmiş olsun ! iyi biyerine bişi olmamış..

Nazardandır nazardan :rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun be arkadaşım. Yazık olmuş ama sıkma canını. Düşe kalka öğreniceksin. Sana bişey olmasın boşver üzülme. Üç kuruş masrafı olur geçer gider. Sende önemli bişey olmadıktan sonra gerisi boş...

Abi çok geçmiş olsun.. :pale:
Daha yeni motor dediğin gibi nazar değdi heralde... :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni almıştın motorunu dimi nazara geldin belki geçmiş olsun üzerine düşünce sana birşey olmaması ii ama motoruna zarar gelmesi üzücü olmuş hayırlıs demek lazım daha fazla bişi olmaması ii

kalıcı hasar yok hepsi geçer ayna felan önemli değil:rendeer:
ama bak sen de benim dediğimi yaptın:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Maşşallah ya motorun güzel tak sende bi nazar boncuğu banada oldu yan yatma falan taktım plakaya tatlı bir nazar boncuğu oh aman rahatladım =) sana bişey olmamış ya dert etme

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah beterinden saklasın :rendeer:

Geçmiş olsun.

Daha kötüsü de olabilirdi, en fazla 70-80 YL'ye hasarı giderirsin.

Biraz züğürt tesellisi gibi oldu, ama, kendine bir şey olmamış, ona şükret.

Tekrar geçmiş olsun.

Valla kardeş allah yardımcın olsun o motosiklete hakim olmak için bir süre zorlanacaksın gibi görünüyor fakat üzme kendini bende scooterden vitesliye geçtiğimde benzer olayları yaşadım aynen yaptığın gibi motoruma birşey olmasın diye kendimi motorun altına attım ve hertarafım çizilip kan olmuştu o anki psikolojim gitti motor sanki motorun üzerinden tır geçmiş gibi üzülmüştüm fakat bir iki gün sonra motosikleti yaptırınca birşey olmadığının farkına vardım.

böyle bir iki gün olur yeni aldın ya gözünde değeri büyük...
ben de ilk bisikleti düşürdüğümde sadece 1 çizik olduğu için üzülmüştüm şimdi sağdan soldan uçuyom:)

Myhen Arkadaş,

nazarlık olmuş, takma kafana:cat: Beterinden saklasın, ben bu motorları bilmiyorum o yüzden bir tavsiye de bulunamayacağım:pale: ama dylan'ı terketmenin sonucu bunlar işte, Alma Dylan'ın ahını çıkar aheste:p:p

Tekrar geçmiş olsun:cat:

geçmiş olsun mehmet. olur böyle şeyler sıkma canını. önemli olan sana bişey olmaması.. olan aynaya sinyale olsun.eger pazara kadar halledemezsen, bi hal çaresi bulur hallederiz..

Ya arkadaşlar acayip nazara geldim.Yolda biri görse beklerken gelip bakıyor, inceliyor kaç basıyor abi bu bilmem ne muhabbeti.Arabayla yanımdan geçenler camlardan bağırıyor.Benzinliğe gitsem millet arabalarından inip gelip motora bakıyorlar.Yaw bu motordan bir bende mi var inanın acayip daralttı beni.
Bugünde zaten sabahtan beri koşturuyordum.Hiç yemek yemeğe bile fırsat yoktu.Bir an başım döndü zaten sıcağın altında beklerken ne olduysa o zaman oldu.
Bir de en çok koyan 1 saat önce taktırdığım sinyalin daha kullanamadan kırılması oldu.Muayene istasyonundaki görevli adamda nerede aynan, sinyalin niye kırık dedi.Parçaları gösterdim.Çevredekiler de şimdi düştü zaten dediler.Bu arada hemen gelip kaldırmasalar durumum daha da kötü olabilirdi.Allahtan grenajım pek yere gelmedi biraz da ona seviniyorum.Gerçi şiddetli de vurmadı.Yavaşta düştü ayna kırılarak yavaşlattı.Sinyalin de sadece dışındaki sarı kısmı kırıldı ama beni de içimden yıktı:salut::salut::salut:

Bu aynanın yapıştırılma ihtimali var mı bu arada?
Yoksa 50-60 $ bayılıp yenisini mi alıcam:salut:

Son düzenleme:
Hastalık derecesinde titiz bir eleman degilsen:

Sirkeciye git kesinlikle o sinyale benzer veya birebir aynı 1 cift sinyali 10 ytlye alırsın.Örnegin Xt660in orjinal sinyalinin teki 65 ytl ama inanırmısın sinyal mobiletin sinyali ile aynı ben motoru yatırıp kırmadıgım halde sırf seffaf oldugu icin hoslanmayıp gidip 5 ytlye 1 cift alıp seffaf sinyal kapaklarımı sarı ile degistirmistim. Araştır! Sakın tekrar 60 ytl bayılma! Sakın!!!

-Aynayıda düzgün isciligi olan bir kaynakcı eskisi gibi kaynatır ve boyar aradaki farkı sen bile anlamazsın! sakın gidip para verme!

Gecmis olsun. Memleket bu haldeyken gidipte tekrar sinyallere ve aynaya para bayılırsan vallahi cok pis küfür ederim :)

Yuuh! simdi tekrar baktımda senin sinyaller benimkisi ile aynı!!! Hemen sirkeciye gidip mobilet sinyali soruyorsun. Sinyalin arka sol kısmındaki vidayi söküp kapagı cıkarıp seninkine takıyorsun. Bingo!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar