Motoru ile ön kaldırmaya çalışırken kaza yapan genç sinir krizi geçirdi.

Arttırarak ehliyeti geçtim çocuk sahibi olacakların bile teste tabi tutulmasını öneriyorum . :D
Çok doğru bir tespit. Günümüzde eboşanma oranları evlenme oranlarının yarısı kadar. Yani doğacak her çocuğun yarısı babasız veya anasız kalacak demektir. Bu da çok ciddi bir sosyal problem haline gelecektir. Nasıl çözülür bilmem ama her önüne gelen çocuk yapmamalı.

Boşanan çiftin çocuğu anasız babasız mı kalıyor?
Bir ön kaldırmayla giyotine yollamayalım çocuğu dedik, anlaşılan memleket kendini toptan giyotine götürmek istiyor.

Mesela hiç bir kargomuzun gelemeyeceğini, firmamızın ithal ettiği ürünü gümrükten getiremeyeceğimi, yemek sipariş edemeyeceğimizi falan kabul ediyorsak hayhay. El yükseltiyorum, ehliyet için minimum IQ 120 olsun, hadi bakalım.
:D

Boşanan çiftin çocuğu anasız babasız mı kalıyor?
Bir ön kaldırmayla giyotine yollamayalım çocuğu dedik, anlaşılan memleket kendini toptan giyotine götürmek istiyor.

Mesela hiç bir kargomuzun gelemeyeceğini, firmamızın ithal ettiği ürünü gümrükten getiremeyeceğimi, yemek sipariş edemeyeceğimizi falan kabul ediyorsak hayhay. El yükseltiyorum, ehliyet için minimum IQ 120 olsun, hadi bakalım.
:D
Güldürdünüz beni. :D. Aslında yanlış ifade etmişim. Tabi ki anasız veya babasız kalmıyor ancak aile ortamından uzaklaşıyor demek istedim. Her şey biraz daha zor oluyor. Bu arada ülke ortalamasını 84 olduğu bir yerde ehliyet için gerekli iq 120 ye çıkarsa taksi şoförlerinin profesörlerden daha değerli olduğu bir ortama gireriz diyeceğim ama zaten öyleler galiba. En azından bu konjonktürde.

Güldürdünüz beni. :D. Aslında yanlış ifade etmişim. Tabi ki anasız veya babasız kalmıyor ancak aile ortamından uzaklaşıyor demek istedim. Her şey biraz daha zor oluyor. Bu arada ülke ortalamasını 84 olduğu bir yerde ehliyet için gerekli iq 120 ye çıkarsa taksi şoförlerinin profesörlerden daha değerli olduğu bir ortama gireriz diyeceğim ama zaten öyleler galiba. En azından bu konjonktürde.

Aile ortamından uzak büyümüş bir insanım; muhtemel cogu insandan da zor şartlarda ve kötü durumda yetiştim. Ancak hayatım boyunca kimseden benzer bir cümle duymak istemem.
insanların aile durumları için de empati yapmaya gerek yok, her birey kendisini geliştirir. Yapılan hatalı şeylere göz yumak ya da anlayış göstermek gerekmiyor.

Yani kişi gerizekalı ise gerizekalıdır; sebebinin ailesi dostu sevgilisi kayınçosu olması bizi ilgilendirmez.

Yok anladım tabii de bızdıklayasım geldi biraz. :)
Elbette boşanma ideal bir sonuç değil, ama doğal olmayan / garip bir şey de değil. Bence problem boşanma oranlarından önce evlenme oranlarında =))

Sorun genetik

Hakikaten gen havuzumuz bok gibi. Geçen Migros'tan bira almaya çalışıyorum, kasa kuyruğundayım, arkamda orta yaşa dönmüş bir baba var ve Baturalp adında 8-10 yaşlarında bir çocuğu var. Yemin ediyorum o hiperaktif denyo benim çocuğum olsa kömürlüğe kilitler zincirlerle duvara sabitlerim. Bir dakika uslu durmadı çocuk. Babası da garibim yazık "Baturalp sakin", "Baturalp hoşt" vs nazikçe çocuğu sakinleştirmeye çalıştı ama başaramadı. Genler önemli, mesela benim genler de mokoko, o nedenle dünya barışı için ürememeyi seçtim. Patlayacağım zaman ne olur ne olmaz diye yatağa, yorgana, yerdeki halıya patlıyorum.

Sorun genetik

Hakikaten gen havuzumuz bok gibi. Geçen Migros'tan bira almaya çalışıyorum, kasa kuyruğundayım, arkamda orta yaşa dönmüş bir baba var ve Baturalp adında 8-10 yaşlarında bir çocuğu var. Yemin ediyorum o hiperaktif denyo benim çocuğum olsa kömürlüğe kilitler zincirlerle duvara sabitlerim. Bir dakika uslu durmadı çocuk. Babası da garibim yazık "Baturalp sakin", "Baturalp hoşt" vs nazikçe çocuğu sakinleştirmeye çalıştı ama başaramadı. Genler önemli, mesela benim genler de mokoko, o nedenle dünya barışı için ürememeyi seçtim. Patlayacağım zaman ne olur ne olmaz diye yatağa, yorgana, yerdeki halıya patlıyorum.
Saçma bir şekilde migros pahalı. Ben evin yakınlarında tekel büfeden alıyorum. Daha ucuza geliyor.
Çocuk konusu sıkıntılı. Hele ki bu devirde daha sıkıntılı.

Sorun genetik

Artık süper ince hassas şapkalar yapıyorlar.. Öyle her yere patlatıp durma.. Halıların metresini kaça yıkıyorlar haberin varmı ?.. ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar