Motoru ile ön kaldırmaya çalışırken kaza yapan genç sinir krizi geçirdi.

Çocuklar sokakta oynuyor görmeme ihtimalin olmaz.
Olabilecek en iyi şey olmuş Allah korusun çocuklara vursa ne olur ?
Bu tiplerin ehliyetini alacaksın o da varsa.
Sinir krizi geçireceğine dua etsin çocuklara vurmadığını.
Umarım ders almıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=OuM_cBc-gtk

İnsanların maymundan geldiğine dair bir kanıt daha (!).

Az ilerisinde hiç günahi olmayan bir çocuk var ve yaptığı şeye bak , bunlar için trafiğe kapalı alanlar var veya insanların olmadığı yerler var. İllaki genciz kanımız hızlı akıyo ama boş alanlarda deneyip hem daha rahat akrobatik hareket yapabilirsin hem kimseye zarar vermezsin kendinden başka . Ders aldığını sanmıyorum pek , güle eğlene arkadaşlarına anlatır büyük ihtimalle , mıcırlı yolda yaptığı için yarılan yerlerine umarım taş vs. girmiştir anlar ne yapıp yapmadığını onun acısıyla.

Gebelikten korunma yöntemleri nelerdir?

Gebelikten korunma yöntemleri 5 gruba ayrılır.

1. Hormonal yöntemler
*Doğum kontrol hapları
*Aylık iğneler
*3 aylık iğneler
*Ertesi gün hapı
*İmplantlar (cilt altı uygulama)

2. Rahim içi araçlar (spiral)
*Rahim içi hormonlu spiral
*Rahim içi araç (normal spiral)

3. Bariyer yöntemleri
*Kondom (prezervatif)
*Diyafram
*Spermisitler

4. Doğal yöntemler
*Geri çekilme
*Takvim yöntemi

5. Cerrahi yöntemler
*Tubal sterilizasyon (kadın)
*Vazektomi (erkek)

Bireysel emeklilik fonlarında öneriniz var mı?
:)

Hırsına delirmesine çok güldüm.
Sokağın ucunda çocukları gördüğün an vazgeçmeyi öğreten bir müsibet olsaydı keşke.

küçükken bisikletlerle arka kaydırırdık ve aynısını motosikletle deneyeyim dedim ama high side uçuş yaşadım... kızmaktan ziyade hemen etrafa baktım rezil olduk mu diye :D

normalde kayacak olan lastik mıcırda yolu tutar oldu sırf ben düşeyim diye.

Video kesintili olunca tam anlayamadım da, kullandığı motor cup, genelde debriyaj vites koluna entegre olur. Düz yolda nasıl becerdi önünü kaldırmayı acaba... Sanki bilerek yapmamış gibi.

Video kesintili olunca tam anlayamadım da, kullandığı motor cup, genelde debriyaj vites koluna entegre olur. Düz yolda nasıl becerdi önünü kaldırmayı acaba... Sanki bilerek yapmamış gibi.
Bilerek yapmış düşük hacimlilerde selenin arkasına oturup yapılıyor, hazırlamış öncesinde kendini.

Ayağı takılmış , ondan düşmüş. :D
Böyle adama yardıma da gidilmez. Ne yapacağı belli olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ehliyetine süresiz el konulup, adli ceza almasi gereken şahıs.
Cinayet işleyenlerin bile belirli bir süre hüküm giydikleri bir dönemde sadece motosikletin önünü kaldırıp kendini yaralayan ve etrafına risk oluşturan birinin ehliyetini sınırsız olarak almak adil midir?

Ülke olarak adalet kavramını tam olarak anlayamadığımızı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ayağı takılmış , ondan düşmüş. :D
Böyle adama yardıma da gidilmez. Ne yapacağı belli olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cinayet işleyenlerin bile belirli bir süre hüküm giydikleri bir dönemde sadece motosikletin önünü kaldırıp kendini yaralayan ve etrafına risk oluşturan birinin ehliyetini sınırsız olarak almak adil midir?

Ülke olarak adalet kavramını tam olarak anlayamadığımızı düşünüyorum.
Olması gereken bu dingilin bir daha trafiğe çıkmamasıdır.
Adalet kavramı sadece kendi başına geldiğin de değil başkalarını da düşünerek olur.
Orada ki çocuğa vursa çocuk sakat kalsa ve senin çocuğun yakının olsa adaleti nasıl sağlarsın?
Sadece motosikletin önünü kaldırmış ne olacak demeyiz herhalde..

Olması gereken bu dingilin bir daha trafiğe çıkmamasıdır.
Adalet kavramı sadece kendi başına geldiğin de değil başkalarını da düşünerek olur.
Orada ki çocuğa vursa çocuk sakat kalsa ve senin çocuğun yakının olsa adaleti nasıl sağlarsın?
Sadece motosikletin önünü kaldırmış ne olacak demeyiz herhalde..
Peki sizin kaza yapıp birini öldürmeyeceğinizden yada sakat bırakmayacağınızdan nasıl emin olacağız? Anladığım kadarı ile videodaki çocuğa göre ihtimaliniz bayağı bir düşük ama sıfır değil. Bu durumda herkesi potansiyel suçlu mu ilan edeceğiz? Ortada kasıt olup olmamasına mı bakacağız? Yaşı 18 olmamış bir çocuğa motosiklet verenin hiç mi suçu yok? Ayrıca ortada suç var mı? Yoksa bu bir kabahat mi?
Çocuk 18in altında ise eğer ehliyeti olmayan bir kişiyi trafik kurallarına uymamakla nasıl suçlarsınız? Çocuk daha önce trafik eğitimi aldı mı?
Sokakta oynayan çocuklar neden sokakta oynuyor da kaldırımda değiller? Oradan normal hızlarda araba da geçebilir ve çocukları ezebilirdi. O zaman kim suçlu olacak çocuk mu şöför mü? O sokaktan yavaş yada hızlı her geçen sürücünün ehliyetini mi alacağız?

Konu sizin bahsettiğiniz gibi bilgisayar başından adalet dağıtmakla olmaz. Çünkü sizde potansiyel bir suçlusunuz bende.

Dediğim gibi adalet dağıtmak zor iş. Kolay gelsin.

Peki sizin kaza yapıp birini öldürmeyeceğinizden yada sakat bırakmayacağınızdan nasıl emin olacağız? Anladığım kadarı ile videodaki çocuğa göre ihtimaliniz bayağı bir düşük ama sıfır değil. Bu durumda herkesi potansiyel suçlu mu ilan edeceğiz? Ortada kasıt olup olmamasına mı bakacağız? Yaşı 18 olmamış bir çocuğa motosiklet verenin hiç mi suçu yok? Ayrıca ortada suç var mı? Yoksa bu bir kabahat mi?
Çocuk 18in altında ise eğer ehliyeti olmayan bir kişiyi trafik kurallarına uymamakla nasıl suçlarsınız? Çocuk daha önce trafik eğitimi aldı mı?
Sokakta oynayan çocuklar neden sokakta oynuyor da kaldırımda değiller? Oradan normal hızlarda araba da geçebilir ve çocukları ezebilirdi. O zaman kim suçlu olacak çocuk mu şöför mü? O sokaktan yavaş yada hızlı her geçen sürücünün ehliyetini mi alacağız?

Konu sizin bahsettiğiniz gibi bilgisayar başından adalet dağıtmakla olmaz. Çünkü sizde potansiyel bir suçlusunuz bende.

Dediğim gibi adalet dağıtmak zor iş. Kolay gelsin.
Hepimizin Allah korusun kaza yapma riski var. Fakat bunların arasında kaza ile yapmakla serserilik yaparken yapmak arasında kocaman bir fark var. Bu şekilde sevdiğim birisine zarar verirse serserinin birisi evet çok büyük bir potansiyel suçluyum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar