marş alırsa gelirsinbence de bahane yaratıyor ya da motorun yolda kalacağını bildiğinden gelmiyor
getirsin şöyle hint ve çin çöplerini yanyana koyup selfie çekeriz![]()
Nasıl bir kuşaksınız be arkadaş? Aşağıdaki videoyu her izlediğimde aklıma sen geleceksin.her motorla her yere gidilir dönülür de üfleye püfleye yapmak istemiyorum ben bir keyif pezevenkiyim
marş alırsa gelirsin![]()
internete cfmoto marş almama yazdım 3 tane olay çıktı 1 tanesi benimki o da ekranı gitmişti ben akü bitti sanmıştım yazdığın olaylar oluyor olabilir her motorda olabiliyor ama kronik değiller kronik olan tek şey ekranın gitmesi o da garantiden 1 haftada hallediliyor şimdi düşünüyorum motorum durduk yere stop edip dursa ve servisleri yıllardır çözemese abooo benim motorum boşa zor geçiyor diye sinirleniyorum heralde o zaman yakardım motorumudüzenli marş alıyor ayda 1 kere giderken stop ediyor nedense gıcık bi durum, bir de asagıdaki gibi şeyler olsa nasıl tiksinmeden binerdim bilemiyorum helal olsun cefecilere.
Soğutucusu, ekranı, beyin yakması, amortisör gıcırdaması, elektrik arızası, aküye tecavüz etmesi, vs.
dipnot: 250sr için internette marş almama ve stop etme sikayetleri cokca varmış![]()
internete cfmoto marş almama yazdım 3 tane olay çıktı 1 tanesi benimki o da ekranı gitmişti ben akü bitti sanmıştım yazdığın olaylar oluyor olabilir her motorda olabiliyor ama kronik değiller kronik olan tek şey ekranın gitmesi o da garantiden 1 haftada hallediliyor şimdi düşünüyorum motorum durduk yere stop edip dursa ve servisleri yıllardır çözemese abooo benim motorum boşa zor geçiyor diye sinirleniyorum heralde o zaman yakardım motorumu
Abi izmirdeym diyorsun. Çık urlaya git. Çık kaynaklara git. Çık Çiçekli köye git. Ya en kötü çık sahilden konaktan istinyeye git .....İzmirdeyim hocam