motoru aldıkta nereye gidicez?

Motosikleti
D400
bence de bahane yaratıyor ya da motorun yolda kalacağını bildiğinden gelmiyor :D

getirsin şöyle hint ve çin çöplerini yanyana koyup selfie çekeriz :D

Motosikleti
D400
marş alırsa gelirsin :ROFLMAO:

düzenli marş alıyor ayda 1 kere giderken stop ediyor nedense gıcık bi durum, bir de asagıdaki gibi şeyler olsa nasıl tiksinmeden binerdim bilemiyorum helal olsun cefecilere.

Soğutucusu, ekranı, beyin yakması, amortisör gıcırdaması, elektrik arızası, aküye tecavüz etmesi, vs.

dipnot: 250sr için internette marş almama ve stop etme sikayetleri cokca varmış :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
düzenli marş alıyor ayda 1 kere giderken stop ediyor nedense gıcık bi durum, bir de asagıdaki gibi şeyler olsa nasıl tiksinmeden binerdim bilemiyorum helal olsun cefecilere.

Soğutucusu, ekranı, beyin yakması, amortisör gıcırdaması, elektrik arızası, aküye tecavüz etmesi, vs.

dipnot: 250sr için internette marş almama ve stop etme sikayetleri cokca varmış :D
internete cfmoto marş almama yazdım 3 tane olay çıktı 1 tanesi benimki o da ekranı gitmişti ben akü bitti sanmıştım yazdığın olaylar oluyor olabilir her motorda olabiliyor ama kronik değiller kronik olan tek şey ekranın gitmesi o da garantiden 1 haftada hallediliyor şimdi düşünüyorum motorum durduk yere stop edip dursa ve servisleri yıllardır çözemese abooo benim motorum boşa zor geçiyor diye sinirleniyorum heralde o zaman yakardım motorumu

Motosikleti
D400
internete cfmoto marş almama yazdım 3 tane olay çıktı 1 tanesi benimki o da ekranı gitmişti ben akü bitti sanmıştım yazdığın olaylar oluyor olabilir her motorda olabiliyor ama kronik değiller kronik olan tek şey ekranın gitmesi o da garantiden 1 haftada hallediliyor şimdi düşünüyorum motorum durduk yere stop edip dursa ve servisleri yıllardır çözemese abooo benim motorum boşa zor geçiyor diye sinirleniyorum heralde o zaman yakardım motorumu

öff be hemen bi 250nk falan alıp avrupa turuna cıkayım ne kaliteliymiş meğersem :D

Motosikleti
DOMİNAR 400
İzmirdeyim hocam
Abi izmirdeym diyorsun. Çık urlaya git. Çık kaynaklara git. Çık Çiçekli köye git. Ya en kötü çık sahilden konaktan istinyeye git .....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vaktim varsa Bursa'dan İstanbul'a gitmek için Kocaelinden Körfezi dönüyorum ben bazen.... Maksat motor sürmek olsun

Motosikleti
D400
çok canın sıkılıyorsa gir otobana dümdüz yardır denizliden çık pamukkalede takıl geri dön :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar