motoru aldıkta nereye gidicez?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ben de motosiklet sürmeye bu sene başladım, haftaiçi çalışıyorum bir yere çıkmıyorum (arabaya da binmiyorum) sadece haftasonu kullanıyorum. çevremde de çok az kullanıcı var onlarda 50cc sehiriçi ulaşım sürücüsü yada en iyi ihtimalle 125lik scooter kullanıcısı, şehirdışıyla işleri yok.

Bu nedenle 6 aydır yalnız takılıyorum ve Çorum gibi bir yerde ben de aynı dertten muzdaribim gezecek yer bulamıyorum bu yüzden kardeşimizi iyi anlıyorum.

instgrmda Çorum motosiklet gruplarına baktım bir şey bulamadım, sadece choppercılar var.
haftasonları hiçbir hedef olmadan çıkıyorum, biraz burayı gezeyim, biraz da şurayı gezeyim, şu yol nereye gidiyormuş diye boş boş takılıyorum :ROFLMAO:
Çorum'da meşhur köfteci Kel Adil var ara sıra bir sebep yokken karnım tok bile olsa köfte yemeye gidiyorum.
bir gün hadi Kırkdilim'e gideyim dedim, BMW'nin reklam çektiği Kırkdilime gittim gezdim, Laçin'e uğrayıp geri döndüm.
artık kış geldi çıkmıyorum ama kış bitince önce çevre ilçeler, sonra yakın iller, öyle öyle menzili uzatıp boş gezintilere devam edeceğim. Forumda Çorumlular olsa bi buluşalım diyeceğim ama hiç ihtimal vermiyorum. :(

Bu arada google mapste liste yapmaya başladım, gördüğüm gezilecek yerleri, yemek yenecek yerleri haritaya kaydediyorum, yolum düştükçe gezeceğim, sana da liste yapmanı tavsiye ederim @hypr
Listedeki yerler bir gün motosiklete binmene bahane olacak 👍

şu videoyu izledikten sonra hala daha büyük motor kullanmayı gözünde büyüten var mı bir de bmw paylaşmış :ROFLMAO:

Hırbo yüzünden..Paranoyak yaptı bizi :)
Yillar once,at kafasi maske ve xmax kombinasyonuyla istanbulu komple dolanmisti :)(ironi degil haa adam bildigin at kafasi maskeyle motor uzerinde video paylasti)

Esasinda zarari yok,sayesinde pandemiden once forumda cok fena goygoy dönerdi hey gidi yillar.

Belirli goy goy konulari::

Kayinco 125 abs
Maneti Limon gibi sıkacaksın
Cbf arka fren kampana al sana bol bol kampanya
Iksmaks 250 abs
Emekli babamin uzerinden 36 taksitle kimko 125 almak.
Iksmaks250 sele altina dunyalari sigdirdim

Son düzenleme:
sakarya da çok güzel yerler var neresi kötü 🤣
şöyle geyve taraklı git gez
sonra akyazı dokurcun taşkesti seben gez gel
veya geyve pamukova mekece iznik

Aziz Neophytos Bazilikası gez gel 😂
Şuanki motorumun ön keçelerini Sakarya'da patlattım ondan dolayı dağ bayır gezemedim ama Sakarya doğa olarak Manisa'dan güzeldir havası daha güzel geldi bana ama yolları cidden Manisa'ya göre kötü . Şuana kadar kız arkadaşımla Akyazı'ya gidebildik sonraki planım Geyve ve Pamukova . Burada ki herkeste Enduro Commuter veya Cross tarzı motosikletler var :D hangi motorcuya girsem kenarda bir KTM veya Honda'nın Cross motorları var herkes dağ bayırını çok övüyor buranın :D

• Beğen
Tepkiler: F54
Yillar once,at kafasi maske ve xmax kombinasyonuyla istanbulu komple dolanmisti :)(ironi degil haa adam bildigin at kafasi maskeyle motor uzerinde video paylasti)
O at kafası Hırbo yani Muzo değildi , o yapmaz öyle şeyler hem Honda'nın şanına da yakışmaz 😁

bir arada kaska pikaçu pelüş kılıf geçirmek çok modaydı , hergün görüyordum neyseki azalarak bitti 😂

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
bir arada kaska pikaçu pelüş kılıf geçirmek çok modaydı , hergün görüyordum neyseki azalarak bitti 😂
Moda biter mi hiç? Para verip boynuz takıyorlar. :rolleyes:

bz8gwwv.jpg

Motosikleti
D400
Herkese Merhabalar 16 yaşından beri ailem ile motor konusunda kavga ediyoduk alırdın alamazdın diye şimdi 24 yaşında 125lik te olsa kendime bi motosiklet aldım çalıştığımdan dolayı sadece pazarları boş oluyorum ama gidicek yer veya çıkmak için bahane bulamıyorum benden başka varmıdır bu durumu yaşayan veya tavsiyesi olan

haritayı aç, 200 km civarında bir daire çiz. rastgele bi yer seç ve git =)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Aynı şekilde bende öyle yapmaya çalışıyorum.
Validenin mezarı bura da babam çok sık gidiyor otobanla yakın İzmir diye kandıracağım ama.
Totoya giren otoban ücretini düşünüyor emekli adam ne yapsın :D
Hallederim ben diyorum yediremiyor.
Hepimize öyle bir şemsiye var ki kimse hareket edemiyor.
Abi ben kaçırdım galiba başın sağolsun.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
3 motorumun rodajını caddebostanda yaptım. Sayısız kez Üsküdar beykoz sahil hattını turladım. Aynı şekilde caddebostan kartal arası sahil yolunu tavaf ettim. Artık istanbul trafiğinde bu rotalarda sürmek keyif vermiyor. Siz üstüne binin açın kontağı basın gidin işte ya. Çok sorgulamaya gerek yok.

Bu ara favori güzergahım, nefes ormanına kadar şile otobanı git gel. 20 git 20 gel yapınca tüm azgınlığımı atıyorum.

Motosikleti
startwin thunderstar 1200 tdi
Hayırlı olsun
pazar günü canım sıkıldı gaziosmanpaşadan kalktım tuzlaya gittim yemek yiyip geri döndüm
Kafa dağıtmak için böyle yapabilirsin plan yapmana gerek yok ormanlık alanlarada gidebilirsin

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
3 motorumun rodajını caddebostanda yaptım. Sayısız kez Üsküdar beykoz sahil hattını turladım.
Bende ilk motosikletimin rodajını bu şekilde yapmıştım. Bazen Riva'ya, Poyrazköy'e kadar gidiyordum. Geçen "ne zamandır gitmiyorum sahil hattından şöyle bir gideyim nostalji olsun" dedim. O zamanlar bu trafikte nasıl gidip geliyormuşum diye kendime hayret ettim. İşin sonu otobanda bitti. 🤣

Motosikleti
CB125F
1 senedir araba kullanmadım o kadar keyifli olduğunu bilseydim daha önce motorcu olurdum araba ile gidilmez yerlere hatta bu yaz dağda gezdim

Şuan işim gereği her gün 60 km. yol yapıyorum

Yaşadığın yerin etrafını gez ben çok keyif alıyorum ayran içmeye Susurluk
deniz kenarında kahve keyfi için Erdek/ocaklar kendi kendime gezmek için bahane 😅

Motosikleti
Xp400
İzmirdeyim hocam
Ilk once, otobandan haftasonlari Urla’ya gel, sonra yavas yavas demircili, ozbek yollarina sakin yavas hizlarla git. Alismaya basladigin da Karaburun’a ya da Ahmetbeyli yoluna dogru gec. Daha da tirmanmak ve gelistirmek istersen Guzelbahcenin üzerinde bir suru köy var manzaralari harika oralara tirman tirman dur. Ama yenisin lutfen gittigin yerlerde gaza gelip kimseyle yarisma. Bu dedigimde yollarda virajlarda kendini gelistirmek icin sür.

Motosikleti
Yamaha XT660R
Aç haritayı dağ yollarını incele nerelere götürüyor diye, kafana yatan rotayı çiz bas marşa yallah dağlara, çayır çimen manzara görmek gelir. Bir de bu yollara gelecek kendin gibi manyaklar bulursan tayfa hayırlı olsun :) :)

Motosikleti
Bajaj dominar 400
İnsanlar bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular motora binmek için bir yerlere giderler. Sen de niyetin motora binmekse bin motoruna, yollar seni bir yere götürür...

Son düzenleme:
bir bahane üret, kısa mesafe de olsa her gün motor kullanmaya bak. tecrübe kazanmak, öğrendiklerini pekiştirmek, kendine güvenini geliştirmek için iyidir.
hafta sonları da doğaya, yakın yerlere gidip gelirsin.

Motosikleti
Honda CRF250L
Hocam tamamda ben motorumu seviyorum boş gezmeyi sevmiyorum 😔

Benzer bir durum fotoğraf makinelerinde olur.
insanlar gider 100 binlerce TL para harcar, Lensler, filtreler falan alır ama hiç fotoğraf çekmezler, çekmiş olmak için fotoğraf çekerler.

Bu durum için fotoğrafçıların camiasinda Bir söylem var

"Sen fotoğraf çekmeyi değil, fotoğraf Makinesini seviyorsun" diyee

Senin durumda buna benzer
Motosiklet sürmeyi değil, motosiklet sahibi olmayı seviyorsun

Motosikleti
Honda Forza 250
Evde ihtiyacın olan, peynir, yumurta, zeytin gibi bir defada bolca alınabilecek ürünleri yakın bir ilde kaliteli satan yerlerden al bol bol gezersin :)

Yine yakın illerde tiyatro, konser, etkinlik takip et ve bilet satın al gitmek zorunda kalacaksın git gel seni ihya eder.

Bahaneni kendin bulabilirsin yeterki iste :)
Bunları yaparken bol bol mola ver, termostan çayını, kahveni iç, mini kamp ocağında kolay bir yemek yap gerekirse hazır götür sadece ısıt ve ye, 10-15 dakika kitap oku, kulaklığı tak müzik aç doğayı dinle manzarayı seyret.

Motosiklet özgürlüktür, hayal et ve gerçekleştir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Birader bu nasıl bir gençlik? Hiç mi merak etmiyorsun yaşadığın şehirde ya da çevre illerde gidilecek görülecek nereler var diye? Pazar sabahı atla motoruna çık şehir dışına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar