- Motosikleti
- Ns200 15"
Gaz kelebeğinden bahsetmiştim siz zincir gergisini paylaştınız.
Gaz kelebeğinden bahsetmiştim siz zincir gergisini paylaştınız.
Bundan emin değildim rölanti motoruna benzeyen tek şey bu idi. Fotolar aşağıdadır bu temizlemeden önceki hallediGaz kelebeğinden bahsetmiştim siz zincir gergisini paylaştınız.
Hocam gaz kelebeği derken böyle kastetmemiştimBundan emin değildim rölanti motoruna benzeyen tek şey bu idi. Fotolar aşağıdadır bu temizlemeden önceki halledi
![]()
eben5l7.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 02 Mart 2026 tarihinde yüklendi, 828Ã1792 piksel çözünürlüÄünde, PNG formatındadır. â ID: eben5l7hizliresim.com
![]()
bpc8ohi.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 02 Mart 2026 tarihinde yüklendi, 828Ã1792 piksel çözünürlüÄünde, PNG formatındadır. â ID: bpc8ohihizliresim.com
Buda enjektör uç tarafı
![]()
atj5s1b.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 02 Mart 2026 tarihinde yüklendi, 828Ã1792 piksel çözünürlüÄünde, PNG formatındadır. â ID: atj5s1bhizliresim.com
Hepsini balata spreyi ile temizledim

Şöyleki bende böyle bir parça bekledim ama rojo efi beyinli motorumda bu şekilde ecu ve komple içinde
Siyah yer sökülüyormu? Bu kelebeğe ilk kez denk geldim.Şöyleki bende böyle bir parça bekledim ama rojo efi beyinli motorumda bu şekilde ecu ve komple içinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Esasen sistem böyle boğz kelebeğide siyah yerin içinde
![]()
koxfhgj.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 02 Mart 2026 tarihinde yüklendi, 828Ã1792 piksel çözünürlüÄünde, PNG formatındadır. â ID: koxfhgjhizliresim.com
Klişelerinden muhtemelen sökülür fakat kelebeği gördüğüm için sökemdimSiyah yer sökülüyormu? Bu kelebeğe ilk kez denk geldim.