Motorsiklet Gaz vermeden çalışmıyor

Motosikleti
Revolt Rs4
Gaz kelebeğinden bahsetmiştim siz zincir gergisini paylaştınız.
Bundan emin değildim rölanti motoruna benzeyen tek şey bu idi. Fotolar aşağıdadır bu temizlemeden önceki halledi

Buda enjektör uç tarafı

Hepsini balata spreyi ile temizledim

Motosikleti
Ns200 15"
Bundan emin değildim rölanti motoruna benzeyen tek şey bu idi. Fotolar aşağıdadır bu temizlemeden önceki halledi

Buda enjektör uç tarafı

Hepsini balata spreyi ile temizledim
Hocam gaz kelebeği derken böyle kastetmemiştim :) uzaktan komple gövdenin fotoğrafını istemiştim aynı bu şekil:

Sol alttaki siyah parça rölanti sensörüdür.

Motosikleti
Revolt Rs4
Hocam gaz kelebeği derken böyle kastetmemiştim :) uzaktan komple gövdenin fotoğrafını istemiştim aynı bu şekil:

Sol alttaki siyah parça rölanti sensörüdür.
Şöyleki bende böyle bir parça bekledim ama rojo efi beyinli motorumda bu şekilde ecu ve komple içinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Esasen sistem böyle boğz kelebeğide siyah yerin içinde

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Şöyleki bende böyle bir parça bekledim ama rojo efi beyinli motorumda bu şekilde ecu ve komple içinde

Esasen sistem böyle boğz kelebeğide siyah yerin içinde

Siyah yer sökülüyormu? Bu kelebeğe ilk kez denk geldim.

Motosikleti
Revolt Rs4
Siyah yer sökülüyormu? Bu kelebeğe ilk kez denk geldim.
Klişelerinden muhtemelen sökülür fakat kelebeği gördüğüm için sökemdim

Sistem üzerinde ayar vidası var lakin kelebeğin mekanik ayarı demekte rölanti ayarı değil diyor önemle. Bundan başka rölanti motoru yok gibi

Son düzenleme:
Motosikleti
Revolt Rs4
Bugün kontak açık fakat motor çalışmazken elciği oynattığımda gaz verir gibi pompanın çalıştığını farkettim bu normalmi ? elciği hafif açmadan artık çalışmamaya başladı

Motosikleti
Revolt Rs4
Güncelleme yapayım. Mecburen yüksek devir kullandığım için manifoldttan yağ buharı filtre kutusundaki dekten filtreye etki etmiş kutuyu söktüm direk çalıştı. Geri koydum bir kısa süre sonra yine aynısını yaptı bu arada yokuş çıkıp durunca stop etme başladı. Bende filtre kutusundaki deliği kapdım buhar gelmesin diye. Kelebek üstündeki bypass vidası ilede oynadım şuan eski yerinde. En son filtre borusu üstndeki tapalı deliği açtım iyileşti. Enjektöre yakıt geliyor enjektör çalışıyor subap ayarıda yapıldı 2 kere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar