sevgiLi khazid-hea,
sorunLara karşı dik duruLduğunda her zaman çözüm aşamasında başarıLı oLunamaya biliyor
şimdi biz miLLet oLarak ortaLama bir mantıkLa herşeyi tELevizyon ve gazeteden okur öğreniriz sonrada o konu hakkında uzman mışız gibi yorum yaparız.
Ben motorumu aLdığımda tam 3 ay gizLemek zorunda kaLdım, ne zaman tv kanaLLarından birinde motogp de düşen biri oLsa annem tshirtümün yakası koLu neresi denk geLirse çekiştire çekiştire ekrana taşırdı beni böLeee mi oLcaksın düşceksin bak nası düştü adam.. düşerim anne

bak kalktı yürüyor
bende düşerim düşmek çok doğaL bi durum
babam ben tee iLkokuLa gitmezdim hatırLarım bi jawası vardı (fikrimde onu daha çabuk ikna ederim sanıyordum ) birgün odünç bi cbf aLıp oturdukLarı sofanın onunde indim motordan kaskı koLuma taktım sonra birşeyLer bahane edip sohbet ettim

motora uzun uzun baktı hemen soruLar başLadı kaç siLindir ne yakıyo vs. vs.

hemen içindeki ruh canLanıverdi havaaLanına gidiLecek dedi bi çık bakayım ben motor üzerinde yoL aLırken ayağa kaLktı eLini göbeğinde kavuşturdu (bu mutLuyum anLamıdır ortayaş üstü ve göbikLi babaLar için ) sonra bir gün aprilia Rs iLe kapının onunde denk geLdik oooo dedi güzeLmiş kimin bu dedi ( BENİM ) dedim şok ama 15 20 sn tabi
kız arkadaşım konusuna geLince uçak aLsam bir saniye tereddüt etmez binmekte ben nereye o oraya
kendi anımı payLaşmak istedim sadece bir çözüm onerisi sunacak ukaLaLığı buLAmadım kendimde zira her insanın oLayLara karşı tepkisi kendincedir. Yıllarca tanısan birini yine de yeni bir oLaya oLuşuma karşı vereceği tepkileri biLemessin sadece sonuçLarına razı oLduğun kadar katLanabilirsin