Aldım motoru,kask,mont,dizlik,eldiven çıkarmadan eve girdim.Eşim saf saf baktı biraz,sonrada gülmeye başladı."Allah akıl fikir versin!" dedi bitti.
Annem'lede aynı giysiler üzerimde ve hatta motordayken karşılaştık."Allah belanı vermesin!" dedi,O'da gülmeye başladı ve bitti.
Şimdide iki senedir bindiğim motoru mu değiştirme zamanı geldi ve aynılarını biraz daha yumuşak şekilde yaşıyacağımı zannediyorum.Sende aynısını yapabilirsin.
bi de şöylesi olabilir bu ülkede;
Aldım motoru,kask,mont,dizlik,eldiven çıkarmadan eve girdim.Eşim saf saf baktı
"allah belanııııı versinnn,kirayı ödeyemiyoruz,şu yaptığına bakkk".tüüü boyun devrilesi.Hiç değilse bi takım elbise alır insan haftaya pazara Aytenlerin düğünü var".
Annem'lede aynı giysiler üzerimde ve hatta motordayken karşılaştık."Allah belanı vermesin!" dedi,o karıyı almasaydın bu elbiseye ihtiyacın olmayacaktı,
El alem Hasan Ağa'nın kızını aldı,altına son model araba çekti.Sen o tutumsuz karıyla anca bu motora binersin Hem bunlara verdiğin parayla araba alsaydın da beni de köye götürseydin ara sıra."
Bırakın keyif için kullanmayı,ihtiyaç için alınan motosiklete bile çoğunluğun bön bön baktığı,ortalama insanların gözünde motora binmenin anormal durum olarak algılandığı bir ülkede her şey yaşanır.
Bu arada Ana babaların çocukları konusunda haklı endişelerine her zaman saygı duyarım.78 yaşındaki annem benim için,ben ise 14 yaşındaki oğlum için endişe duyuyorum trafikte.Eskiden öküzler sadece kağnı arabasının önüne, yada sabana koşulurdu.4 ayaklı öküzler bakımından bir kural vardı emniyet açısından ."2 öküzün arasına girmeyeceksin"Şimdi ortalık 2 ayaklı ve direksiyon başındaki öküzlerle dolu olunca kural da
"öküzün önünde ve yakınında bulunmayacaksın" oldu.
Eğitimli,sukunetini her şart altında koruyabilen,emniyet tedbirlerini almayı ihmal etmeyen motosiklet sürücüleri olduğumuzu sevdiklerimize her
fırsatta ispat edemedikçe onlar endişe etmeye devam edeceklerdir.
walla bende yeni alacam annem biraz huysuzlansada babam benden çok istiyo motor almayı

merak etme kardes hallolur hepsi
o zaman en şanslı sensin,motoru babana alırsınız o çabuk bıkmış olur