Motorcular 5'e ayrılır.

Dikiz aynanızda belirmeleriyle, kalın arka tekerleğini görmenizin bir olduğu, bu sırada çıkan tiz sesin motordan mı yoksa yırtılan havadan mı kaynaklandığını anlamadığınız, hayalgücünüzü zorlayan renk ve desenlerin motorun yüzeyinden bir deri hastalığı gibi sürücünün mont ve kaskına sıçradığı, kısa gidonu tutmak için kocaman benzin deposunun üstüne yatan ve motorunun aerodinamik tasarımı ile bütünleşenler.

ahanda bu resmen benim yayhuu:queen::queen::queen::queen:

yaw en sonunda büyütücem motoru yaw... bu nu kullanayımda para biriktirmeye başladım alıcam böle bişey arabayı bırakmaktan korkuyorum

eksiksin dostum, bir de benim gibi naked çılar vardır. street fight hayranıdırlar. şehir içinde yeşil ışıkları kovalarken havayı bedenleriyle yarıp geçerlerken renkten öte manevraları ve trafikteki özsezileriyle ortaya çıkarlar. ayrıca onlar "racengçi" lerin giremediği yollara endurocu veya krossçular kadar olmasa bile gözüne kestirdiği her yere çıkıp inerler. tork ve gücün birleştiği makinlarının üstünde birer kırlangıç gibidirler...

işte en güzel tanım bu bence:cat:

Motorcular çarptıkları cismin keskinliğine bağlı olarak 5'ten fazla parçaya da ayrılabilir.

bide custom choppercılar war adeta dala tutunmuş maymun misali hani... :):):)

bende racing grubuna girenlerdenim motorun sesini duymam gerek rüzgarla bir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar