- Konu Yazar
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:gunde 18 saat uyuyan yüz yaslanmaz tabe
evet yaşnalmaz ama pörsüveriri
haha
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:gunde 18 saat uyuyan yüz yaslanmaz tabe
evet yaşnalmaz ama pörsüveriri
haha
Sen beni görmedin tabi daha![]()
halimmm öylebir uyursunki sende anlayamazsın 3 gün 3 gece hiç uyuma hep yol git sende uyursun benim uyku rekorum 14 saat daha yatardım ama işe gitmek zorunda kaldığımdan kalktım gel birader sen benle biraz takıl 12 saati garanti veririm sana :mrgreen:
İnsanın uykusu geldi mi durum ve şartlar her ne olursa olsun belli bir raddeden sonra uyur..Motorla Alanya'dan Isparta'ya gitmiştim bir defasında ve dönüşte uykusuzluğa dayanamayınca hemen durup full koruma bir halde kendimi tarlanın içine atıp uykuya dalmıştım..Sonradan bu halimi gören birisi bana bir şey olduğu korkusuyla gelip merak etmiş ve beni uyandırmıştı..Kalkınca uykumun büyük oranda gittiğini hissetmiş ve en az 3-4 saat uyuduğumu düşünmüştüm ama saate bakınca sadece ama sadece 5 dakika uyuduğumu görmüş ve hayret etmiştim..
O vakitten sonra araç sürerken ne zaman uykum gelse ne kadar acelem olursa olsun hemen kenara çeker 5 dakka kestirir yola öyle devam ederim ve de herkese şiddetle tavsiye ederim...
O vakitten sonra araç sürerken ne zaman uykum gelse ne kadar acelem olursa olsun hemen kenara çeker 5 dakka kestirir yola öyle devam ederim ve de herkese şiddetle tavsiye ederim...
fazer600 nickli arkadaşa gerek yok.Bizzat uyuyan biri olarak ben gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki çok sağlam uyuyabiliyor insan
Bu yüzden ayağı kırılanmı dersin uyuyup petrolu kaçıranmı karşı şeride girip otobusle kafa kafaya girmeye 20 mtre kala uyananmı![]()
Abi o kadar uykusu olan 5 dk sonra kalkamaz ki :queen: şahsen 5 dk diye kafayı koysam 5 saate kalkamam :queen:
Bilmiyorlarki doğal halim bubildiğin bebek poposu bennım kardesımın yuzu gormeye deger. kızlar cevırıp soruyor yuzune ne suruyosun dıe:mrgreen:
Motorda uyku tatlı geliyo galiba :mrgreen::mrgreen:
:queen: mami abı gecmıs olsun . Allah senı bıze bagıslasın :mrgreen: Lazımsın bıze daha Mt tek teker gururlarından bırısın NEse herkese ıyı geecler ...Maşşalah Erhan abıyle mali abı her topıce yetıo İLac gıbısınız :queen:
Ben kankamı uyumuş(sızmış) vaziyette 45 km getirdim şehir merkezine gece yarısı... artçı olup uyuyan var mı aranızda ?