motomax indirimi hakkinda

Paranızı geri alabiliyorsanız iade alın. Bu kupon tanımlama da yeni uyanıklık, stokta olmayanları satıp sonra kupon tanımlıyorlar ki başak bir şeyleri oradan alın diye. Direkt para iadesi yapmaları lazımdı aslında.

Revit markasını motospartan satıyor, hasanpaşa'da motomax mağazasının bir arkasındaki sokaktaki köşedeydi onların mağazası da, ben revit eclipse montumu oradan almıştım.
Para karta iade oldu. Held Tropic 3 daha iyi gibi bekleyip onu mu alayım yoksa Revit Eclipse 2 MotoSpartan mağazasından mı.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Para iadesini zaten yaptılar. Üzerine, alınan ama gönderilmeyen ürünlerdeki indirim miktarında da hediye çeki tanımladılar.
para iadesi yaptılarsa tamam. Ben para iadesi yapmayıp ödenen parayı hediye çeki olarak verdiler sanmıştım.
Böyle yapıyorlarsa en azından iyi niyetlilermiş.

Motosikleti
D400
indirim çeki verse ne olacak; adamlar 19 hazirana kadar tanımlamışlar.

hiçbirşey stoga eklemiyorlar, yeni ürünleri stoga eklemek için indirim çeklerinin süresinin bitmesini bekliyor çakallar.

Motosikleti
CB750A
indirimde Icon slabtown almıştım. Shima x-meshden iyi. en azından toto açıkta hissi vermiyor. Fermuarları kumaşı vs kaliteli hissettiriyor
Icon al derim ama ilk montlarım bunlar çok da kıyas yapamıyorum.
Arkadaşlar Held Tropic 3 mont almıştım ancak stokta olmadığı için iptal edildi. Kupon tanımladılar başka hangi montu önerirsiniz mont 10 bin liraydı bütçeyi biraz daha aşabilirim. Revit Eclipse 2 öneriliyor ama o da Motomax da yok.

Motosikleti
CB750A
Giymediğim için bir şey diyemiyorum ama dediğin gibi fiyatları yakın. Benim giyim kuşamıma icon daha çok uydu.

Daha önce hiç korumalı montum olmadığı için, "yazlık mont işte bunu yaya olarak sağa sola giderken de giyebilirim" diye düşünüp slabtown aldım.
Eşşek gibi ağırmış boş bir hayalmış. Belki alpinestars daha hafiftir

tanımlanan hediye çekiyle aşağıdakileri aldım, inş bedenleri uyar da iade falan uğraşmam ya ve umarım 2-3 güne gelir :D

geldiler 2 günde, denedim. pantolonun beli biraz büyük oldu ama kemer takılıyor sorun yok, beğendim pantolonu bol bol efil efil kaliteli. ama motora binip sürerken dizleri büktüğüm için pantolon yukarı katlanıyor baya, sabah konversle sürüyordum işe gelirken, pantolon ayakkabıyı geçti neredeyse çorabımı bile geçecekti, çok yukarı çıkıyor gibi geldi bana bilemiyorum normal midir. Rahatlığı 10 numara ama.

eldivenleri L almış olmama rağmen elimi sardı direkt, ve sağ el sürekli oynadığı için baş parmağın kökü ile işaret parmağını birleştiren o yer biraz rahatsız etti, belki bi tık açılır ve daha rahatlar, onun da kalitesi vs gayet güzel, yazlık, yeterli.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Clover Rain Jet yazlık mont ile Shima Takeshi bot aldım. İkisi de tam oldu. Clover air jet alacaktım istediğim beden saniyeler içinde bitti sonra rainjet modelini aldım. Göbekten dolayı var olan airjet xl önü sıkmaya başladı xxl aldım cuk oturdu. Rahat ediyorum artık. Botta mağazaya gidip almayı istiyordum. Fiyatı tuzlu gelmişti. %40 indirimden yararlanarak aldığım iyi oldu. Bot yorumlarına bakarken kalıbından dolayı kaç numara giyiyorsanız bir numara büyük alın diyordu dedikleri gibi yaptım o da tam oturdu ayağıma iyi denk geldi. Shimanın pantolonunu alacaktım pantolonlarda kalıplara pek güvenemediğim için riske atmak istemedim. Bir ara boş olduğum zaman mağazaya gider denerim hangisi tam oturuyorsa onu denerim yine kampanyaya denk gelirsek son olarakta pantolon alır noktalarım motomax ile olan ilişikimi bir süre.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Alpinestars missile ignition v3 almıştım, stok kalmadığı için iade oldu. Para iademi ve hediye kodumu aldım.

Missile v3 airflow, disk kilidi ve bir iki ıvır zıvır aldım aynı paraya. Bugün teslim oldular.

Benim kumarım burda biter. Şükürler olsun.

Bugun motomaxtaydim tedirgin bir sekilde kirik tirnakli ped icin gittim.hemen yardimci oldular.degistirdiler cok kalabalıktı. Iadeler icin direkt depoya yonlendiriyorlar magazadan islem yok suan 1200 adet iadeleri varmis .iadeleri girdikce beden taleplerine bakiyorlarmis .toplam 55000 uzerinde siparis almislar.muhasebe departmaninda calisanlar bile kargo hazirlamis 😅😅

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Benim Alpinestars R10 kask yalan oldu ama
Yerine 21.000tl indirimle 5 parca urun aldim
Gunun sonunda her turlu iyi alisveris oldu benim acimdan 5 parcanin icinde Alpinestar bot Scorpion exo1400 carbon kaskta dahil

Yapılan iadelerden sonra 8568 lira indirim tanımlamışlar. Ama gel gelelim 21400 lira kadar bi alt limit koymuşlar. Tam komedi :D Bilmiyorum forumda legal mi; faydalanmak isteyen arkadaş olursa uygun fiyattan kendisine verebilirim. Boşa gideceğine iki taraflı faydalanmış oluruz.

Yapılan iadelerden sonra 8568 lira indirim tanımlamışlar. Ama gel gelelim 21400 lira kadar bi alt limit koymuşlar. Tam komedi :D Bilmiyorum forumda legal mi; faydalanmak isteyen arkadaş olursa uygun fiyattan kendisine verebilirim. Boşa gideceğine iki taraflı faydalanmış oluruz.
Hocam
ben bugün bunları aldım 21bin küsür indirim tanımlamışlar R10 kaskın yerine ugraşmaktansa bunları alayım dedim açıkcası işime de geldi aldığım kaska ta 2024 yılında en iyi touring kask seçilmiş champion helmets te

3e2xapx.jpg
Exo 1400 Evo 2 yerine apex alın dicem bedenleri kalmamış zaten apex çok iyi özellikle pedi vs

artniyetli bir yaklaşım ile çeklerin süresi bittiksen sonra stok getirmeye başladılar. Çek süresi bittikten 1 gün sonra sena 60s duo stoğa girdi bakın siz şu Allahın işine :/

Motosikleti
D400
artniyetli bir yaklaşım ile çeklerin süresi bittiksen sonra stok getirmeye başladılar. Çek süresi bittikten 1 gün sonra sena 60s duo stoğa girdi bakın siz şu Allahın işine :/

Ben dikkat etmedim; normalde tüketici hakem heyetine şikayet edecektim eşime kadın montu alamadım bi beden kücük erkek montu aldım birebir oturdu. indirimli aldım.

esas önemli botlar idi hala stoga girmedi, ant icmiştim indirim biter bitmez stoga girseydi sikayet edecektim ama hala girmedi.

artniyetli bir yaklaşım ile çeklerin süresi bittiksen sonra stok getirmeye başladılar. Çek süresi bittikten 1 gün sonra sena 60s duo stoğa girdi bakın siz şu Allahın işine

Geçmiş siparişime ve kurumsal yapısına güvenerek sipariş vermiştim. Yaşananlardan sonra mağazanın önünden geçmem. Çevremde alışveriş yapacak olana her türlü engel olurum. Samimi olsalar inan sesimi çıkarmam. Ama bu kurnazlık, bu "Türk Kafası" ticaret, kendilerini dümdüz boykot ettiriyor. Tez zamanda batmaları dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar