tanımlanan hediye çekiyle aşağıdakileri aldım, inş bedenleri uyar da iade falan uğraşmam ya ve umarım 2-3 güne gelir
Alpinestars Copper Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah / Beyaz Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Yazlık Eldivenler
www.motomax.com.tr
Alpinestars C-1 Air Korumalı Motosiklet Pantolonu Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Yazlık Pantolonlar
www.motomax.com.tr
geldiler 2 günde, denedim. pantolonun beli biraz büyük oldu ama kemer takılıyor sorun yok, beğendim pantolonu bol bol efil efil kaliteli. ama motora binip sürerken dizleri büktüğüm için pantolon yukarı katlanıyor baya, sabah konversle sürüyordum işe gelirken, pantolon ayakkabıyı geçti neredeyse çorabımı bile geçecekti, çok yukarı çıkıyor gibi geldi bana bilemiyorum normal midir. Rahatlığı 10 numara ama.
eldivenleri L almış olmama rağmen elimi sardı direkt, ve sağ el sürekli oynadığı için baş parmağın kökü ile işaret parmağını birleştiren o yer biraz rahatsız etti, belki bi tık açılır ve daha rahatlar, onun da kalitesi vs gayet güzel, yazlık, yeterli.