motomax indirimi hakkinda

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bugün geldi.
kargodan faturam çıkmadı. iade etmeye kalksam kesinti yapacak motomax.
İlla kavga ettirecekler :(
Artık faturalar kağıda basılı verilmiyor, e-fatura denen sisteme geçti çoğu satıcı, faturan email adresine gönderilmiştir.

Dün internet sitesinin bi düzeni karışmış gibiydi son duruma bakamadım ama ayın 27'si verdiğim kargo sabah 9'da mobil üzerinden kontrol ettiğimde kargoya verilmiş gözüküyor. Ancak dhl üzerinde takip numarasında gönderi gözükmüyor. Hayırlısı sonucu merakla bekliyoruz ailecek.

Motosikleti
Forza 250
Kargo firmaları hemen sisteme işleyemeyebiliyor,ülkenin yarısı da paranoyakmış abi motomaxın işi gücü yok bizim paralara mı çökecek

Dün internet sitesinin bi düzeni karışmış gibiydi son duruma bakamadım ama ayın 27'si verdiğim kargo sabah 9'da mobil üzerinden kontrol ettiğimde kargoya verilmiş gözüküyor. Ancak dhl üzerinde takip numarasında gönderi gözükmüyor. Hayırlısı sonucu merakla bekliyoruz ailecek.
Durum güncelleyeyim kontrol ettim takip numarası sistemde gözüküyor

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
benim kargo teslim edilmiş ben Kayserideyim Bayram için ama
resepsiyona bırakmışlar mesaj geldi
sanırım sağ salim alışveriş tamamlandı :)

Bu ürünlerin hepsi motomax'ta çoklu sevk yazıyor ama kargo firmasında 1 paket 9 desi olarak gözüküyor, acaba kaskı yollamayıp diğerlerini mi gönderiyorlar hepsini 1 kutuya sığdırdılar mı? Ürünlerin iptal edildiğini duyunca hepsi gelecek mi bilemiyorum açıkçası :D :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

Bu ürünlerin hepsi motomax'ta çoklu sevk yazıyor ama kargo firmasında 1 paket 9 desi olarak gözüküyor, acaba kaskı yollamayıp diğerlerini mi gönderiyorlar hepsini 1 kutuya sığdırdılar mı? Ürünlerin iptal edildiğini duyunca hepsi gelecek mi bilemiyorum açıkçası :D :D
siz kaskların kaç kg olduğu sanıyorsunuz 9 desi kutularıyla vs normal bu ürünler için

Belki yardımcı olur bende de kask eldiven ve 7mm disk kilit toplam 4 desi olarak gözüküyor

Kargo kodu oluşturarak verdikleri 10 gün süreden kaçmaya çalışıyorlar gibi geldi, DHL'yi aradım sordum firma kargoyu teslim etmemiş kargonuz hazırlanıyor durumunda olduğunu söylediler
Kargo kodu oluşturdularsa büyük ihtimalle ürün paketlenmiş üzerine kodu eklenmiş şekilde firmaya bir kargo aracının gelip ürünü almasını bekliyordur. Birçok firmada yaşadım bu durumu resmi tatil falan değilse en geç ertesi gün araca yüklediler kargoları.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
2 Tane siparişi de çarşamba günü teslim aldım. Yazlık mont ve bot olarak. 1 haftada teslim ettiler. İki üründe cuk diye uydu. Botu yorumlara bakarak kalıbından dolayı 1 numara büyük beden aldım. İade edecek durum oluşmadı.

Halen ürünler hazırlık aşamasında 26sında vermiştim :/ Sanırım benımkiler yalan oldu... Ne iade için arandım ne de başka bir şey. Halen ürün hazırlanıyor diyor :(

29 unda verdim siparişi, 4ünde geldi.tek sorun kargo poşeti ile geldi aldığım eldiven, kutulanmasını beklerdim ama muhtemelen yoğunluktan özensiz davrandılar bir tık.

Fatura korkusu olmasın kimsenin, internetten kart veya havale ile alışveriş olduğu için fatura kesmek zorundalar zaten, herkesin faturası vardır merak etmesin, fiziksel faturaya ihtiyac yok, en kötü mailinize isteyip pdf i siz basarsınız kağıda.

Az önce ile sipariş iptal edilmiş para iadesi maili geldi. 11 gün beklettiler ben aldıktan sonra aynı ürünleri 1 gün boyunca daha stokta gösterip satmaya da devam ettiler. Bir dünya maile yazıya cevap da dönmediler. Buradan sonrası dava süreci bakalım ne olacak

Az önce ile sipariş iptal edilmiş para iadesi maili geldi. 11 gün beklettiler ben aldıktan sonra aynı ürünleri 1 gün boyunca daha stokta gösterip satmaya da devam ettiler. Bir dünya maile yazıya cevap da dönmediler. Buradan sonrası dava süreci bakalım ne olacak
ne almıştınız

Benim montu iptal etmişler interkom ve zincir kilit geliyor. Hiç arayan soran da olmadı.

kask iptal edildi, konuyla alakalı hiçbir bilgilendirme yapılmadı bende yasal haklarımı kullanacağım, bakalım ne olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar