motomax indirimi hakkinda

Motosikleti
Forza 250
Benim arkadaşım adına verdiğim son parti siparişlerde dağıtımda bugün,1-2 saate elimde olur herhalde,şanslıyım sanırım ki 0 iptalle bu defteri kapatcam

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Bana da aldığım ayakkabı için iadesini yapacaklarını indirim miktarı kadar 14 günlük kupon tanımlanacağı söylendi ama ne iade var ne tanımlanan kupon ne de diğer iki ürünün kargo bilgisi.
Abi aynen öyle valla dün aradılar beni. Ulen bekliyorum öyle ya.

ben anlamadım sipariş sırasına göre dediler adam 26sında verdiğim sipariş gelmiyor. 29unda sipariş veren arkadaşlarımın bütün kargoları geldi
bu nasıl saçmalıksa :/

ben anlamadım sipariş sırasına göre dediler adam 26sında verdiğim sipariş gelmiyor. 29unda sipariş veren arkadaşlarımın bütün kargoları geldi
Ne sıra belli, ne sistem. İletişim desen yok. Instagram, e-posta hepsi denendi ama dönüp dolaşıp aynı otomatik cevap. Ama iş Instagram'da “kargo teslim” story’si atmaya gelince her gün paylaşım var. İlk gün sipariş vermemize rağmen bizim siparişlerin durumu hala muallakta gerçekten çok garip

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
ben anlamadım sipariş sırasına göre dediler adam 26sında verdiğim sipariş gelmiyor. 29unda sipariş veren arkadaşlarımın bütün kargoları geldi bu nasıl saçmalıksa :/
Bu nickname ile daha ne bekliyordun ki sen? 😳

Benim 26sında verdiğim siparişler 30'u civarı, 27sinde verdiğim siparişler de dün (ayın 3ü) geldi. Stok, hasarlı ürün vs. sorunu olmadığı sürece motomax üzmez sanıyorum.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Şimdi siteden baktım benim ürünlere kargoya verildi yazıyor kargo firması da MNG olarak görünüyor hadi hayırlısı bakalım

Şimdi siteden baktım benim ürünlere kargoya verildi yazıyor kargo firması da MNG olarak görünüyor hadi hayırlısı bakalım
Evet MNG yaziyor ama en azından istanbul için DHL express getiriyor diyebilirim (benim iki kargom da öyle geldi). Zaten bir süre sonra takip sayfası açılır oradan da görebilirsiniz.

Hayırlı olsun darısı bizim de başımıza, benim tarafımda hala iletişimsizlik sürüyor görünürde ne kargo ne verilen bir cevap ne de iptal edilen ürünün iadesi var

Hocam dün dediğim bunlar kendi aralarında çekiliş yapıyorlar büyük ihtimalle çıkan siparişler kargoya veriliyor başka ihtimal düşünmüyorum ben 😃

Motosikleti
Hocam dün dediğim bunlar kendi aralarında çekiliş yapıyorlar büyük ihtimalle çıkan siparişler kargoya veriliyor başka ihtimal düşünmüyorum ben 😃
Belkide sitede bi algoritma vardir
Cagri merkezlerindeki gibi siparis getir dediginde random secip personelin onune dusuyordur baska turlu boyle daginik dagitim olamaz ama buda e ticarete gore cok sacma 🤔

Motosikleti
CB750A
bugün geldi.
kargodan faturam çıkmadı. iade etmeye kalksam kesinti yapacak motomax.
İlla kavga ettirecekler :(

kargo takip numarasını sorguladığımda Girilen Takip Numarasına Ait Gönderi Bulunmamaktadır. hatası geliyor sizde de aynı mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım bu motomax'ten yaptığım son alışveriş olacak. İletilen kargo kodunu sorguladığımda herhangi bir kargo bulunamadı diye hata aldığım için kargo firmasıyla iletişime geçtim. Kargo firması daha ürünün kendilerine teslim edilmediğini söyledi. Verdikleri 10 günü geçmemek için kargo kodu oluşturup geçilmiş gibi gözüküyor artık bu resmen müşteriyi olabildiğince oyalama üstüne yapılan bir şey gibi duruyor.

Son düzenleme:

reo

kargo takip numarasını sorguladığımda Girilen Takip Numarasına Ait Gönderi Bulunmamaktadır. hatası geliyor sizde de aynı mı?

Sanırım bu motomax'ten yaptığım son alışveriş olacak. İletilen kargo kodunu sorguladığımda herhangi bir kargo bulunamadı diye hata aldığım için kargo firmasıyla iletişime geçtim. Kargo firması daha ürünün kendilerine teslim edilmediğini söyledi. Verdikleri 10 günü geçmemek için kargo kodu oluşturup geçilmiş gibi gözüküyor artık bu resmen müşteriyi olabildiğince oyalama üstüne yapılan bir şey gibi duruyor.
Evet bende de aynı şekilde.
Dün öğleden sonra kargoya verilmiş.
Hayırlısı bakalım.

Evet bende de aynı şekilde.
Dün öğleden sonra kargoya verilmiş.
Hayırlısı bakalım.
Kargo kodu oluşturarak verdikleri 10 gün süreden kaçmaya çalışıyorlar gibi geldi, DHL'yi aradım sordum firma kargoyu teslim etmemiş kargonuz hazırlanıyor durumunda olduğunu söylediler

Motosikleti

ben bakmadım ama 5dk önce mesaj geldi dağıtıma çıktı diye

Kargo bilgileri gec giriyor. Bende de oyleydi.
Pat diye kargonuz dagitimdadir diye mesaj geliyor :)

Bende de kargolandıya geçmiş ama inş bugün dağıtıma çıkmaz bu seferde ben şehir dışındayım 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar