Ürün bedeli kadar dediler ama şu ana kadar diğer arkadaşların da dediği gibi bir gelişme olmadı..ne kadarlık bir hediye çeki hocam aldıgınızx üründe oluşan indirim kadar mı vereceklermiş
Abi aynen öyle valla dün aradılar beni. Ulen bekliyorum öyle ya.Bana da aldığım ayakkabı için iadesini yapacaklarını indirim miktarı kadar 14 günlük kupon tanımlanacağı söylendi ama ne iade var ne tanımlanan kupon ne de diğer iki ürünün kargo bilgisi.
Ne sıra belli, ne sistem. İletişim desen yok. Instagram, e-posta hepsi denendi ama dönüp dolaşıp aynı otomatik cevap. Ama iş Instagram'da “kargo teslim” story’si atmaya gelince her gün paylaşım var. İlk gün sipariş vermemize rağmen bizim siparişlerin durumu hala muallakta gerçekten çok garipben anlamadım sipariş sırasına göre dediler adam 26sında verdiğim sipariş gelmiyor. 29unda sipariş veren arkadaşlarımın bütün kargoları geldi
bu nasıl saçmalıksa :/
Bu nickname ile daha ne bekliyordun ki sen?ben anlamadım sipariş sırasına göre dediler adam 26sında verdiğim sipariş gelmiyor. 29unda sipariş veren arkadaşlarımın bütün kargoları geldi bu nasıl saçmalıksa :/
Evet MNG yaziyor ama en azından istanbul için DHL express getiriyor diyebilirim (benim iki kargom da öyle geldi). Zaten bir süre sonra takip sayfası açılır oradan da görebilirsiniz.Şimdi siteden baktım benim ürünlere kargoya verildi yazıyor kargo firması da MNG olarak görünüyor hadi hayırlısı bakalım
Hayırlı olsun darısı bizim de başımıza, benim tarafımda hala iletişimsizlik sürüyor görünürde ne kargo ne verilen bir cevap ne de iptal edilen ürünün iadesi varŞimdi siteden baktım benim ürünlere kargoya verildi yazıyor kargo firması da MNG olarak görünüyor hadi hayırlısı bakalım
MNG yi DHL satın aldı, bildiğim kadarıyla MNG şubeleri ve lojistiği de komple DHL oldu şuan. Bize de (İstanbul dışı) DHL getirdi kargoyu.Evet MNG yaziyor ama en azından istanbul için DHL express getiriyor diyebilirim (benim iki kargom da öyle geldi). Zaten bir süre sonra takip sayfası açılır oradan da görebilirsiniz.
Hocam dün dediğim bunlar kendi aralarında çekiliş yapıyorlar büyük ihtimalle çıkan siparişler kargoya veriliyor başka ihtimal düşünmüyorum benben anlamadım sipariş sırasına göre dediler adam 26sında verdiğim sipariş gelmiyor. 29unda sipariş veren arkadaşlarımın bütün kargoları geldi
bu nasıl saçmalıksa :/
Belkide sitede bi algoritma vardirHocam dün dediğim bunlar kendi aralarında çekiliş yapıyorlar büyük ihtimalle çıkan siparişler kargoya veriliyor başka ihtimal düşünmüyorum ben![]()
kargo takip numarasını sorguladığımda Girilen Takip Numarasına Ait Gönderi Bulunmamaktadır. hatası geliyor sizde de aynı mı?Şimdi siteden baktım benim ürünlere kargoya verildi yazıyor kargo firması da MNG olarak görünüyor hadi hayırlısı bakalım
Evet bende de aynı şekilde.kargo takip numarasını sorguladığımda Girilen Takip Numarasına Ait Gönderi Bulunmamaktadır. hatası geliyor sizde de aynı mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım bu motomax'ten yaptığım son alışveriş olacak. İletilen kargo kodunu sorguladığımda herhangi bir kargo bulunamadı diye hata aldığım için kargo firmasıyla iletişime geçtim. Kargo firması daha ürünün kendilerine teslim edilmediğini söyledi. Verdikleri 10 günü geçmemek için kargo kodu oluşturup geçilmiş gibi gözüküyor artık bu resmen müşteriyi olabildiğince oyalama üstüne yapılan bir şey gibi duruyor.
Kargo kodu oluşturarak verdikleri 10 gün süreden kaçmaya çalışıyorlar gibi geldi, DHL'yi aradım sordum firma kargoyu teslim etmemiş kargonuz hazırlanıyor durumunda olduğunu söyledilerEvet bende de aynı şekilde.
Dün öğleden sonra kargoya verilmiş.
Hayırlısı bakalım.
ben bakmadım ama 5dk önce mesaj geldi dağıtıma çıktı diyekargo takip numarasını sorguladığımda Girilen Takip Numarasına Ait Gönderi Bulunmamaktadır. hatası geliyor sizde de aynı mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım bu motomax'ten yaptığım son alışveriş olacak. İletilen kargo kodunu sorguladığımda herhangi bir kargo bulunamadı diye hata aldığım için kargo firmasıyla iletişime geçtim. Kargo firması daha ürünün kendilerine teslim edilmediğini söyledi. Verdikleri 10 günü geçmemek için kargo kodu oluşturup geçilmiş gibi gözüküyor artık bu resmen müşteriyi olabildiğince oyalama üstüne yapılan bir şey gibi duruyor.