motomax indirimi hakkinda

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Aynı şekilde benim de hazırlanıyorda duruyor. İade olacak ürünün de iadesi daha gerçekleşmedi, mail atınca da sadece 4 ila 10 gün arasında kargoya verilecektir gibi bir otomatik mesaj dönüyorlar.
Valla veririm hakem heyetine onlar ugrasir
10 gündür parami işletiyorlar kaldiki ben 26 sinda siparis verdim geçte değil
Sadece şuna üzülürüm Almanyadan alacaktim kaski burada indirime girince aldim tekrar Almanyaya gidemem :( gitmişken alacaktim

Kaskın astar tırnağı kırık çıkmıştı. Bugün yeniden aradılar .Hala ürün göndermeye devam ediyorlarmış.Süreç tamamlandıktan sonra yardımcı olacaklarını söylediler.

Kullanılabilecek durumdaysa kullanın astarı değiştiririz dediler kullanılmayacak durumdaysa iade edin para iadesi yaparız dediler.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
laga lugayı bırakın beyler. Gidin hasanpaşaya dükkan yerindemi bakın.
El mahkum 10 gün bekleyecegiz tabi kivirip 10 iş günü derlermi onuda bilemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaskın astar tırnağı kırık çıkmıştı. Bugün yeniden aradılar .Hala ürün göndermeye devam ediyorlarmış.Süreç tamamlandıktan sonra yardımcı olacaklarını söylediler.
Bizi kimse aramiyor 😂😂

Hala ürün göndermeye devam ediyorlarmış.Bayramdan sonra yardımcı oluruz mağazayı da bilgilendiririm dedi arayan kişi. 10 -12 Haziran gibi mağazayı yeniden açacaklarmış.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hasanpaşa'nın en büyük mağazası onlar, koskoca motomax da batıp kaybolacaksa ekonomi tam battı demektir. bence aksaklıklar yoğunluktan oluyordur, stokları eritelim diye her sene böyle indirimler yapıyorlar bu sene başa çıkamayacakları kadar çok talep oldu herhalde.

Sipariş tarihine göre sırayla gönderdiklerini düşünmüyorum. Heralde kendi aralarında çekiliş yapıyorlar çıkan kişilerin ürünleri kargolanıyor aklıma başka da bir şey gelmiyor :D
Şu ana kadar 26 ve 27 mayısta alanların çoktan gelmesi lazımdı.

Motosikleti
Forza 250
Aksilikler olması normal belki 5 bin belki 10 bin belkide 50-60 bin kargo çıkışı olmuştur.Yoğunluk olduğu gibi birde araya bayram girecek aksilikler çıkması doğal.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
26 Mayısta 17:46'da vermiş olduğum balaklavalar 3 günde teslim edildi.

Yaklaşık 7 saat sonra bot ve mont olarak bir sipariş daha verdim. Yani gece yarısından 36 dakika sonra.

Onlardan hala haber yok.

Bot full enduro botu olduğu için çok talep eden yoktur 😆 diye düşünüp düşeş alışveriş için seviniyorum ama belki montu iptal ederler diye de düşüncelere dalmıyor değilim.🤣
Bu mesajımda bahsettiğim 2. parti ürünler de bugün teslim edildi. Teşekkürler Motomax.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Benim malzemeler de dün eksiksiz teslim edildi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Bugunde halen urun hazırlanıyor da ayın 26'sında verdiğim sipariş bu saatten sonra daha da gelmez sanırım neyse THH yolu gözüktü. Ulen ya o kadar bütçeyi zorla kartları takla attır indirimin ilk saatlerinde al gene ürün yok densin ....

Ben de bilgi için yazayım, 29 unda shima x-breeze siparişi vermiştim. Dün aradılar ürün yokmuş. Para iadesi yapacaklarını söylediler. Hediye çeki tanımlanacaklarmış.

Ben de bilgi için yazayım, 29 unda shima x-breeze siparişi vermiştim. Dün aradılar ürün yokmuş. Para iadesi yapacaklarını söylediler. Hediye çeki tanımlanacaklarmış.
ne kadarlık bir hediye çeki hocam aldıgınızx üründe oluşan indirim kadar mı vereceklermiş

ne kadarlık bir hediye çeki hocam aldıgınızx üründe oluşan indirim kadar mı vereceklermiş
Bana da aldığım ayakkabı için iadesini yapacaklarını indirim miktarı kadar 14 günlük kupon tanımlanacağı söylendi ama ne iade var ne tanımlanan kupon ne de diğer iki ürünün kargo bilgisi.

Bana da aldığım ayakkabı için iadesini yapacaklarını indirim miktarı kadar 14 günlük kupon tanımlanacağı söylendi ama ne iade var ne tanımlanan kupon ne de diğer iki ürünün kargo bilgisi.
67300 liralık ürün almışım bende hocam. Hepsi ürün hazırlanıyor da kalmış durumda. İptali durumunda 45-50 binlik çek vermeleri gerekir ki onuda vermezler. Verseler bile ürünler yok zaten. Ne alacağız adamlar 10günden fazla parayı aldılar tertemiz iade sürece ıvırı zıvır derken 1 ayı bulur zaten. Olan bize oldu maalesef

67300 liralık ürün almışım bende hocam. Hepsi ürün hazırlanıyor da kalmış durumda. İptali durumunda 45-50 binlik çek vermeleri gerekir ki onuda vermezler. Verseler bile ürünler yok zaten. Ne alacağız adamlar 10günden fazla parayı aldılar tertemiz iade sürece ıvırı zıvır derken 1 ayı bulur zaten. Olan bize oldu maalesef
Daha önce de motomax'ten alışveriş yapmıştım ama bu kadar ilgisiz değillerdi, telefonla arayamıyorum otomatik mesaj çıkıyor mail ile iletişim sağlayın deniyor. Mail atıyosun oraya da otomatik mesaj. Artık bugün de bir gelişme olmazsa şikayeti edicem, geç gelmesi iletişim sağlıklı olsa anlaşılabilir bir şey ama iletişim de kuramıyorsun kimseyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar