- Konu Yazar
Merhaba, geçtiğimiz hafta motomax'in internet sitesinden iki adet ürün sipariş ettim.
Kask
www.motomax.com.tr
Mont
www.motomax.com.tr
İkisi de "Garajj" ismini verdikleri indirimli ürünlerden. İndirimli ürünlerden sipariş verildiğinde kargo ücretini alıcıya ödetiyorlarmış. Tamam dedim, sipariş verdim. Ürünleri teslim alıp incelediğimde montu beğenmedim ve direkt olarak iade talebi oluşturdum. İade kargo kodu ilettiler ancak ücretinin yine alıcı tarafından karşılanması gerektiğini söylediler
Hoppalaa, orada durun. Kanunen iade edilen siparişin kargo ücreti satıcıya aittir dedim, alırken eşek olduğumuzdan ödedik de iade ederken de ödetmeyin. Biz kanun tanımayız, Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği Madde 18 umrumuzda değil diyerekten talebimi reddettiler.
Bu arada kargo çıkışını yaptıkları depo da hasanpaşadaki mağazaları da bana yakın. İkisine de fiziksel olarak teslim etmeyi teklif ettim, öyle olmuyor dediler
Velhasıl iade kargo ücretini de ödeyerek montu iade ettim, akabinde de thh'e başvurdum. Ödediğim miktar büyük bir meblağ değil ancak bu usulsüzlük beni rahatsız etti. Amaaan bana başka kask mı yok deyip, kaskı da iade edesim var. Motomax'i kendi adıma bitiriyorum
Sizlerin başına böyle bir durum geldi mi?
Kask
GARAJJ Blauer FF01 Fiber Kapalı Motosiklet Kaskı Titanyum Fiyatı ve Özellikleri
GARAJJ Blauer FF01 Fiber Kapalı Motosiklet Kaskı Titanyum Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Kapalı Kasklar
GARAJJ Shima Drift+ Korumalı Motosiklet Montu Fiyatı ve Özellikleri
GARAJJ Shima Drift+ Korumalı Motosiklet Montu Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Mevsimlik Montlar
İkisi de "Garajj" ismini verdikleri indirimli ürünlerden. İndirimli ürünlerden sipariş verildiğinde kargo ücretini alıcıya ödetiyorlarmış. Tamam dedim, sipariş verdim. Ürünleri teslim alıp incelediğimde montu beğenmedim ve direkt olarak iade talebi oluşturdum. İade kargo kodu ilettiler ancak ücretinin yine alıcı tarafından karşılanması gerektiğini söylediler
Bu arada kargo çıkışını yaptıkları depo da hasanpaşadaki mağazaları da bana yakın. İkisine de fiziksel olarak teslim etmeyi teklif ettim, öyle olmuyor dediler
Velhasıl iade kargo ücretini de ödeyerek montu iade ettim, akabinde de thh'e başvurdum. Ödediğim miktar büyük bir meblağ değil ancak bu usulsüzlük beni rahatsız etti. Amaaan bana başka kask mı yok deyip, kaskı da iade edesim var. Motomax'i kendi adıma bitiriyorum
Sizlerin başına böyle bir durum geldi mi?