"Motards" Grubunu kuruyorum, gelmek isteyeni beklerim

Bende dahil olurum.Kimseden fayda göremeyince kendi arkadaşlarımla oluşturmaya çalıştığım bir grup projesi zaten kafamda vardı.İyi sürücüler ve bakımlı motorlarla motivasyon ile birlikte bahsettiğin hedeflerde başarıya ulaşılabilir.Takip ettiğim birçok grup var benimde Avrupa ülkelerinden ve özellikle Bulgarisandan.Oluşturmaya çalıştığın grubu anlayacak, ve buna hem katılarak hem destekleyerek birçok kişi değerlileştirecektir.

Ben KTM 690 SM Prestige ile dahil olacağım ama video çekimlerinde zenginlik olması amacı ile abimin Duke 690 'ı ile de katılabilirim.Daha detaylı konuşulması gereken konular yanlız bunlar.Bir buluşma yapılmalıdır kanaatimce.

Bende dahil olurum.Kimseden fayda göremeyince kendi arkadaşlarımla oluşturmaya çalıştığım bir grup projesi zaten kafamda vardı.İyi sürücüler ve bakımlı motorlarla motivasyon ile birlikte bahsettiğin hedeflerde başarıya ulaşılabilir.Takip ettiğim birçok grup var benimde Avrupa ülkelerinden ve özellikle Bulgarisandan.Oluşturmaya çalıştığın grubu anlayacak, ve buna hem katılarak hem destekleyerek birçok kişi değerlileştirecektir.

Ben KTM 690 SM Prestige ile dahil olacağım ama video çekimlerinde zenginlik olması amacı ile abimin Duke 690 'ı ile de katılabilirim.Daha detaylı konuşulması gereken konular yanlız bunlar.Bir buluşma yapılmalıdır kanaatimce.

Çok güzel olur tam birbirimize uyucak üyeler oluruz senin gibi biriyle, grup genel yapısını oluşturunca 2 hafta sonra gibi buluşmayı düşünüyoruz zaten. Hazırlık aşamasındayız şu anda sadece kaç kişi olabiliyoruz kurmaya değer mi diye ön hazırlık safhasında insanlarla fikir paylaşımındayız. Daha profesyonel ve düzenli olucak bu konular önümüzdeki haftalar içinde :cat:

tamam güzel bahsettiğin bu gelişmede.O zaman ben de takipte olacağım bu başlığı birlikte fikir alışverişinde bulunuruz :)

tamam güzel bahsettiğin bu gelişmede.O zaman ben de takipte olacağım bu başlığı birlikte fikir alışverişinde bulunuruz :)

Bi buluşma ve önemli durum olduğunda özem mesaj atarım zaten illaki, konuda üye olmak isteyen herkesi bilgilendiricem böyle durumlarda zaten

"kefeeee" senden daha iyi logo çalışmaları beklerdim açıkçası...

Syanur ; Prestige versiyonunun full ayarlanabilir ve havaslı alınabilen yarış süspansiyonları var standart versiyonlardan artı olarak.Alüminyum alaşım jantları bir diğer özelliği gerçi SM/Rda da mevcut bulunuyor.Buna rağmen benim Sm ile abimin Duke arasında 690 ailesinden olmasına rağmen karakteristik bir fark olduğunu düşünüyorum .İvmelenme devirlerinde değişkenlik var.Muhtemelen benim tam anlamadığım şanzıman ile alakalı bir farklılık.Prestige çok aman aman özellikleri olmasa da sırf amortisör için bile tercih edilebilir .

@yıldırım Prestige versiyonunun farkları nedir ??

belki bilen vardır jawa 350 twin sporun motoru kaç beygir torku nasıldır eğer iyiyse bir tane alıp çin malı motorumun motor kısmını onla değiştirmek istiyorumda

pardon :D harbiden de yanlış yere yazmışım mz başlığına yazdım diye bekliyorum bende

yarın motoru toplayıp sürücek duruma getirmeyi düşünüyorum yokmu sizden gelişmeler fotolar haberler

Çalıştığım projenin galası falan var biraz yoğunum şu aralar motosiklete bile binmiyorum ihmal ettim sanmayın, başımı kaldıramıyorum valla :mrgreen:

yabancı guruplara özenme bence ordakiler gibi olman imkansız türkiyede bi grup kuracaksan eldeki pilavı degerlendireceksin çin malı japon malı diye ayırmıcaksın
hem çinliler insan degilmi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar