"Motards" Grubunu kuruyorum, gelmek isteyeni beklerim

Grup logosu konusunda anlaşıldı, diğer logolara benzemeyen sadede ama supermoto logosundaki silüeti barındıran bi logo yaptım

2012_09_12_1706_by_kefeeee-d5ejt70.png

Beyaz alanlar tamamen transparan olucak yazı dahil, tshirt veya kapşonluya bastığımızda beyaz kısımlar arka tarafın renginde olucak şekilde düşündüm. Değişik bi tasarım oldu diğerlerine nazaran.

Böyle bi ürün olabilir güzel olur

2012_09_12_1711_by_kefeeee-d5ejtk9.png

Güzel düşünce, ancak resmin sol tarafını da ince bir çizgi ile kapatsan nasıl olurdu ki? Yani yanlayan adamın sağ omzundan başlayarak motorun arka tekerine kadar olan resmi, kırmızı yada başka bir renk, çizgi ile çizsen...?

Yani bu resime de biz bakınca şimdi anlyoruz hemen ama herhangi birisinin biraz yakından bakması gerek. O açıdan anlaşılmayacak bir logo gibi. Dikkat çekemeyebiliriz :)

Güzel düşünce, ancak resmin sol tarafını da ince bir çizgi ile kapatsan nasıl olurdu ki? Yani yanlayan adamın sağ omzundan başlayarak motorun arka tekerine kadar olan resmi, kırmızı yada başka bir renk, çizgi ile çizsen...?

Yani bu resime de biz bakınca şimdi anlyoruz hemen ama herhangi birisinin biraz yakından bakması gerek. O açıdan anlaşılmayacak bir logo gibi. Dikkat çekemeyebiliriz :)

Dediğin gibi ince sağ taraftaki aynı renkle bir dış hat koydum, stroke olarak. Daha güzel durdu.

Şimdi bana küfredeksin ama böyle çalışmalar yapmayı seviyorum kusura bakma....:p

kefeeee son logo guzel ben hatta kapsonludan da ıstıyorum hahahaha artı syanurun dedıgı olayda ıyı olur :)

Arkadaşlar hevesinizi ve yaratıcılığınızı göstermenizi saygıyla karışılıyorum ama logo seçimimizi yaptık artık :mrgreen:

Pazartesiden itibaren bikaç güzel çekim yapıp bişeylere başlamayı hedefliyorum
İlk grup toplantısıda sanırım 2 hafta sonra falan olur. Bakalım durum ne göstericek :mrgreen:

hayırlı olsun, gösterin bakalım videoları neler yapabiliyormuşsunuz görelim :)

ohh en sonunda hahah ınsallah yetısır benim motorda bende gelebılırım 2 hafta sonraya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar