"Motards" Grubunu kuruyorum, gelmek isteyeni beklerim

kefe çin mallarını kötü olduğu için yada bakımsız olduğu için değil supermoto olayında motorun görseli de önemlidir o yüzden standart bir çin malı cross motoru dikkat cekmeyeceği için kararsız kalmış durumda ki cross motoru supermotoya çevirmek en az 600-700 tl ye geliyor bunuda herkes yapmayacağı için bencede haklı bu konuda

paraya bkpta grup kurmussun sen.olmaz ama ne dym hayırlı olsun.
Lütfen konunun tamamını okursanız sevinicem. Cidden. Hatta durun size yardımcı olayım.

Bu grubun felsefesi şudur:

Az olalım öz olalım. Ama insanlar bizi görünce "vay be motards grubu" desin. Duruşumuz, motorlarımız, ekipmanlarımız ve sürüşümüz ile insanlara vay be motorculara bak dedirtelim.
Gençleri azıcık özendirelim, apaçi racinglere yöneleceklerine supermoto kullanmak istesinler, bu stili araştırsınlar, elit bir tayfa olalım. Trafikte motosikletçilerin olduğunu insanlara hatırlatalım.
Supermoto'nun araziden gelme ve şehirde tam ehlileşmemiş ruhunu gösterelim. Toplanalım insanların "vay be gavur yapmış" diyerek izlediği videoları biz yapalım, onlar gelip " wow look at these insane turks" desin.
Temelde Pimp Star Family gibi olalım, ekipmanımız tam, motosikletimiz temiz, ruhumuz çılgın, motosikletimiz ehlileşmemiş.

Bunun ne parayla nede statu ile ilgisi var, sadece bunu yaparken az ve öz, elit ve insanların vay be diyeceği bir grup isterken "kendim de çinli kullandım asla kötü bir şey demiyorum" kırık dökük, bakınca vay be dedirtmeyen, bilinçli olmayan kişileri isterlerse Ducati olsun gruba almamızın nasıl bir mantığı olabilir?

İnsanlarında neden bu kadar alındığını anlamıyorum. Örneğin Classic Cars araba kulübüne doğanla kayıt olmaya çalışırsanız biraz garip kaçmaz mı sizcede?
Bu grubun mantığı bu diğer motorcuları hor gördüğüm falan yok hepimiz 2 teker üzerinde gidiyoruz, lütfen böyle şeyler söylemeyin bana kimseyi dışlamıyorum benim grubumda bu şekilde olsun istiyorum :mrgreen:

+meendis: Hyosung Rx125, forumda kendimize bir sayfa açıcam yakında herşey oturunca, organizasyonlaradn haberdar edicem bikaç hafta içinde :cat:

Konunun devamında da çin malı supermoto kullanan bir arkadaşı gruba dahil etmek istiyorum. Ayrıca grubu biz kurduğumuz için sanırım istediğimiz kuralı biz koyabiliyoruz bunun ayrım yapmakla hiç bi alakası yok. Ben gidip Wosvos grubu kurup wosvos dışında araba almadığımda hor gören aşağılayan veya parasına göre ayırt eden olmam sanırım??

Çin malıyla ne ilgisi var konuyu açan arkadaşım.Şöyle önyargılı davranmayın lütfen...Motorlarınıza ne kadar iyi bakarsanız o kadar verim alırsınız.Bu çin malı nasıl olsa parçalanacak orayada burayada vururum dersen illaki sorunlar çıkacak.
Çevremde 5 6 yldır kilometreler yapmış Sizin tabirinizle çin malı motorlar var ve hala devam ediyor.
Senin kullandıpın çin yapımı hiç alet yokmudur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

Sen git zengin motorcularla takıl kardeşim biz çinlilerle devam ederiz.

Öncelikle yazılanların tamamını okursan çok sevinirim. Motorun, oturduğun şehir zaten konu ve içeriği ile tamamen alakasız. Motorun verimliliği ile motorun dayanıklılığı ile 5-6000 yapmasıyla hiç alakası yok. Aksine supermotoların çoğu saatli bu 5-6 bin kmleri göremiyo bile çoğu. Konudan tamamen uzaklaşmışsınız sanırsam bişileri yanlış anlıyosunuz. Lütfen azıcık okuduktan sonra yazın bu özel bi grup. Bu bir grup ve burdaki insanlar bir topluluk. Birileri bize dahil olmak zorunda değil ama biz grubumuzu kendi isteklerimiz dorultusunda yönetiyo ve bu şekilde kural koyuyo olucaz. Ayrıca çin malı motorların alınmayacağı hakkında hiç bir şey yazmıyo dikkatli okursanız. Üstteki arkadaşa yazdığım cevaptaki genel şeyleri sizde okuyabilirsiniz.

Grup son durum:
-Ben: Husqvarna 610SM
-Emre: KTM 690 SMC-R
-Cemre: Suzuki Drz-400 SM
-Özgür: Derbi 125 Sm
-Syanur: Monidal X-Treme 250SM
-Berk: Yuan 150 gy3a-SM

---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:04 ----------

Yeni logo çalışmaları, Sağ üstteki olucak büyük olasılıkla. Görüş belirtirseniz sevinirim tabi.
2012_09_12_0152_by_kefeeee-d5ehund.png

O mondialin xtreme max süpermotosu bence drz400 smden kat kat güzel. Kaliteli mi değilmi bilemem ama motordan anlamasam mondiale "vay be" derdim...

Ben aralarında en çok sağ alttakini beğendim.

Bence iç içe kullanma, yatay veya dikey olarak logonu ve ismini ayır.

İllaki bütünleşik yapmak istiyorsan bi şekilde olmazsa olmazmış gibi olması, anlam kazanması daha doğru olur gibi geldi bana.

Yani kullanım olarak sol üstteki daha doğru ama bıraktığı etki, ilk bakışta anlaşılırlık olarak ben olsam sağ alttakinden ilerlerdim :)

Konuşmak kolay diyeceksin tabi ama, yıllardır dünyanın en zor 10 mesleği arasında en başlardadır grafik tasarım,

pek anlamam ama zaten zor iş yani onu biliyorum :mrgreen:

Ormanda delerim.:p

Amerika da ozellikle San Francisco da cok var bu supermoto gruplarindan.

- Olayın özünün video sunum grubu olmasını,

- çerçevemize sığmayız taşarız duygunuzu,

- senin grafik siluetin+isminizi, içiçe bütünleşik yapmaya çalıştım olduğu kadar artık :mrgreen:

Fon rengi değiştirilebilir, isminizde oyulmuş hangi yüzeye baskı alacaksanız o yüzeyin dokusunu alır,

fena olmaz gibi geldi ne biliyim :silent: Deneye deneye çıkacak sonuçta :mrgreen:

bence daha bi farklı birşey olsa fena olmaz çünkü bana supermoto-junkies sitesinin logosunu anımsattı bunlar

Logo guzelde renkler Fransa bayragını andırıyor.

Son logo iş yapar. :)

ilk LOGO kastamonu azdavay grubu gibi olmuş :)
KIRMIZI-MAVİ Hadi Gari...

Şansın Bol Olsun...

Bikaç farklı versiyon daha yapıcam gibi demekki, bakalım bi uyuyup uyanalımda :mrgreen:

"memleketimin üretimi " hissi vermesi için logonun sol altına da küçük bir ay yıldız konulsa ne kıyak olur.

sağdan soldan (ç)alıntı yapmamayı denesek, güzel bir kaç poz çekin size özel logo tasarlamaya çalışırım,

grup işi güzel'de logo çalıntı olunca işi bozuyor bence,çünkü AMA SUPERMOTO'nun logosunu kullanıyosun...madem bu grup farklı olacak,o zaman logosuda kendine özgü bişey olmalı.arkadaşın dediği gibi ay-yıldız fikri güzel...bu arada belki fazla katılamam gezilere ama grup'da olmak ve sticer'ı taşımak isterim...

Ama supermoto şampiyonasını izlediğim ve sevdiğim için logosunu kullanmak istiyorum, bide teşekkürler kendi logomu tasarlayabilecek kadar iş tecrübem var :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üyelik için bütün postahanelerden başvuru olabiliyormu?

Ama supermoto şampiyonasını izlediğim ve sevdiğim için logosunu kullanmak istiyorum, bide teşekkürler kendi logomu tasarlayabilecek kadar iş tecrübem var :mrgreen:

baka kendin söylüyorsun,yani kendi logo'nun yapmak varken başkalarının logo'su olmasın...

baka kendin söylüyorsun,yani kendi logo'nun yapmak varken başkalarının logo'su olmasın...
Kendi zevkime hitap etmesi gerekiyo logonun, biraaz ben kullanmak için ama supermoto logosu kullanıyorum çünkü az kişinin katılabildiği ve insanlara vay be diyip bizi ve videolarımızı izletmek istiyoruz ya, AMA gibi. Kendi zevkimden kullanıyorum sadece:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar