"Motards" Grubunu kuruyorum, gelmek isteyeni beklerim

Dostum şöyle birkaç senin ve motorunun resimlerini ekledebizde bakıp AHH BEE BİZDEMİ ALSAK ACEP diye iç çekip hayal kuralım ne dersin :)

Bu akşama kadar aşağı yukarı ne kalitede videolar yapabileceğimizi anlatmak amacıyla kendi 3 video işimi koyucam. Voswos grubuyla çekilmiş videoları düzenledim, keyifli bi çalışma oldu baya.

Çok meşgulüm bu aralar grubu ihmal ediyorum sanılmasın, lastikler falan filan derken motosikletede el sürmedik daha :mrgreen:

Videolar burada olucak, hadi iyi forumlar...

Bu akşama kadar aşağı yukarı ne kalitede videolar yapabileceğimizi anlatmak amacıyla kendi 3 video işimi koyucam. Voswos grubuyla çekilmiş videoları düzenledim, keyifli bi çalışma oldu baya.

Çok meşgulüm bu aralar grubu ihmal ediyorum sanılmasın, lastikler falan filan derken motosikletede el sürmedik daha :mrgreen:

Videolar burada olucak, hadi iyi forumlar...

Dostum bende çin malı asya motor var cross gurubunuza girebilir miyim?

@kerim video düzenlemede hangi programı kullanıyorsun ? , birde DA üyeliği olmayın videoları seyredebiliniyor mu?

Üye olmayanlarında izleyebiliyo olması lazım sorun olcağını hiç sanmıyorum.

After effects ve Premiere kullanıyorum düzenlemek için.

Kullanıcımdan çıkıp denedim, izleniyor gayet sorunsuz. Chrome kullanıyorum belki sizde farklıdır?

Amacında değilde kelimelerde bi sıkıntı var genel olarak :mrgreen:
İl okuduğumda tiki, concon, moncik, şakırdak, ponki ponki, üçyüzbeşyüz tiskotistestronik insanlar topluluğu sandım :queen:

Anladığım kadarıyla amacın, yaşayıp sevdiğin şehirin özünü oluşturan yapıların bulunduğu muhitlere ufak grup gezileri yapmak

ve bu gezileri izlenirliği arttırmak adına profesyonel eli değmişçesine Dünya' ya sunmak :)

Doğru anlamışsam, "ahanda 500 bastım..!!" videolarındansa tabiki tercihim olur :cat:

Keşke dört arkadaş logonuzu oluşturup, bikaç çıkartma belki tişört bastırıp, genel kurallarınızı koyup "şöyle bir grubuz beyler" deseydin bir video ile

çok net anlaşılırdın :) Üç video montajlayıp bu işin peşini bırakacaksanız boşuna heveslendirmeyin bizi, aylık seri bekleriz :mrgreen:

Kolay gelsin, böyle bi amaç için bu şehirden daha güzel bi şehir (hernekadar içine edilsede :pr:) olduğunu zannetmiyorum :rendeer:

koptum :) adamsın

videoyu açın sonra bi kez sayfayı yenileyin başlıyor o zaman.
edit: ama videoda motor yok. sadece vosvoslar var.

herşey balon muydu??? bir yetkili de çıkıp açıklama yapmıyor arkadaş! :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar