Şu bahsettiğim performanslı sürüşlerde oluşan boğulma olayı için sipariş geçtiğim
karbüratör jetleri biraz evel elime ulaştı (Miami üzerinden St. petersburg'tan gelmişler

)
Okadar meraklıyım ki, bu akşam iş sonrası, hatun kişi ile buluşcam sanırım ve eve nekadar geç gidersem gideyim takmayı deniycem bunları. Karbüratöre ulaşabilmek için, Sele, Depo, Hava filtre kutusu(kutu demeye bin şahit), ve arka amortisörü sökmek gerekiyor. Tamam inanın bunlar sorun değil, en büyük derdim ney biliyor musunuz? Benzin hortumunu yeni karbüratöre takıp çıkartmak! İnanılmaz zor, anlatamam, silikon hortum esnek ama karb. girişi büyük. Zaten yarım parmak giriyor oraya, ebem ağlıyor takarken.
Demeyin ki benzin musluğunun oradan sök tak, öyle yapa yapa musluğun ucundaki parçayı elime aldım. Şuanda emanten duruyor orada. Bir daha dokunmam oraya tövbeliyim.
Eğer tıkanma olayını çözersem keyfim baya yerine gelecek

Yoksa eski karbüratöre dönmeyi düşünüyorum artık, burama kadar geldi...
Hatta yarın Gymkana organizasyonu var, Bilkent'in düzenlediği. Belki orada birkaç kamera bulurum da çekim yaparım, Carbon arkadaşımızın da gönlünü alırım :rendeer: