Hayırlı olsun dostum. Ekremin satma sebebi neymiş ?
Aküyü ne yaptınız anlamadım hiç. Ben 21.000 i geçtim, akü 1-2 kez azaldığı için vurdurmak zorunda kalmış olmamla birlikte orjinal 35W yerine 55W ampul ile ve 10W lık ekstra ledler vs, ile sürekli kullanıyorum. Akü ile hiç sıkıntı yaşamadım. Orjinal aküsü beklediğimi çok çok üstünde bir kalitede çıktı bence.
Lastik olarak tartışmasız
SAVA MC52 M-racer al. Ön arka tam ebatları var. F/P olarak çok çok başarılı ve orjinal lastiklerin fersah ötesinde tututyor. Gerçi orjinal lastikler bana kuru zeminde yetiyordu, ıslakta özellikle arka sıkıntılıydı, kanal yapısından ötürü. Savalar her konuda daha iyi ve ıslakta da çok daha güvenli. Üstelik orjinal Kenda lastiklerden 1 çift almaya kalksan Savalardan daha pahalı
Düşük devirlerde motorun biraz vuruntulu çalıştığı doğru. Bence karbüratörün çok küçük olmasından kaynaklanıyor gibi. Bilmiyorum ama yakıt tasarrufu yapıcam diye alt devirlerde çok yormayın motoru. Orta devirlerde en güzel performansı veriyor, verimli de çalışıyor. Zaten ben en düşün 3.1 lt, en fazla da 3.8 lt yakabildim. Yani yakıt da çok düşmüyoru sakin kullanınca, motorun uzun ömürlü olması için ısıtmadan sürmeyin ve orta devirlerden şaşmayın derim.
...bu tarz motorlarda gidonla değil yatarak dönmek sollama yapmak öenmlidir
Bu ney la, ne demek bu ??
Bir de bizim motorlar balansörlü olması lazım.