arkadasım sen suan 250 sayfasındasın, ben piyasada 2.el var demek istedim ama sıfır satısı kalktı onun
bayıde sadece 150 lik var oda cross![]()
evet yeni fark ettim
arkadasım sen suan 250 sayfasındasın, ben piyasada 2.el var demek istedim ama sıfır satısı kalktı onun
bayıde sadece 150 lik var oda cross![]()
herkese merhabalar scooter motorumu satıp artık vitesli bi motora binmek istiyorum tarz olarak da cross-endurolar cok hosuma gidiyo motosikleti yazın arabayla trafık de bogulmamak ve park yeri stresi yasamamak için kullanıyorum 4.000 civarı butcem var ve bi kaç yerde mondial xtreme modellerini tavsiye ettiler diğer çinliler arasında öne çıkan bi motor ve sanırım benim istediğim model 250cc supermoto olan artık uretilmiyo su an uretimde olan 150cc lik cross modellere asfalt kullanımı için uygun lastik takıp ve sehir içinde kullanım için dişlilerle oynayıp kullanma imkanım olur bu siteye yeni uye oldum 96 sayfanın hepsini birden okumaya vaktim olmadi yaz geldiği için bi an önce motorumu değiştirip kafamı rahatlamak istiyorum malumunuz çin malı bazı markalar kullanıcılarına baya bi problem çıkartabiliyomondial bu konuda sanırım sorun çıkarmaz bana şimdiden teşekkurler
sen 96 sayfayı okumadın ama 223 sayfa seni bekliyor.
yanlıs baslıktasın
bütün sorularının cevabı o sayfalarda mevcut
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/97268-mondial-150-x-treme-max-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
Adam belki 2.el arıyor kardeşim, ne diye çalıyorsun üyemizi
Belki ben motoru satmak üzereyim, belki bana müşteri çıkacaktı![]()
herkese merhabalar....benim istediğim model 250cc supermoto........şimdiden teşekkurler
polat su piston silindir olayında bir el atta bende geçiyimne kadar süpermoto olmasada blok aynı