@Syanur Şu big bore'yi podyuma sal artık, video olmazsa olmaz, merak ettim, gidişi suskun oldu dönüşü nasıl olacak aceb::gazla::
@Syanur Şu big bore'yi podyuma sal artık, video olmazsa olmaz, merak ettim, gidişi suskun oldu dönüşü nasıl olacak aceb::gazla::
Geeeldi geldi![]()
herkese slm arkadaşlar bende 1.5 ay kadar önce muğladan bi xtreme süper moto aldım.
Geeeldi geldi![]()
Abi yanlış anlama da senin usta biraz sallamış o konuda. Geçen de yazmıştım. Yani senin motoru sallıyorum 15 hp den 20 hp ye çıkartsa debriyaja hiçbişey olmaz. Senin motorda kullanılan debriyaj 400cc motorda kullanılan debriyaj kadar kalitelidir. Debriyajlarda kullanılan sarf malzemeler değişmez. Ama senin için ben bu konuyu biraz daha araştırcam. Motoru braktığım adama sorayım bakalım bir ne diyecek. Bol bol modifiye ve enduro/cross yarışlarına motor hazırlıyor.
Bana kalırsa debriyaja bişey olma ihtimali pek yok gibi...
Senin usta guvenilir is bilen biri ise benim motor icin fiyat alabilirmisin? Yurt disinda 160 cc yapanlar var, once 160 cc icin sonra mesela 200cc olma durumu icin ayri ayri sorarsan iyi olur, en iyi malzeme ile en uzun sureli sorunsuz kullanim istiyor diyebilirsin, yaptigi ise garanti verecek mi? Motoru ona birakinca ne zaman teslim aliriz? Senin motorcu Ankarada ise bir hafta sonu birakirim, ayni aksama ya da ertesi gune biter mi?
Sen beni yanlis anladin
Kit zaten yok, usta kafasina gore motoru acip parcalari ordan burdan uyduracak, bu is ne kadar surer, yani motoru getirip birakayim desem, ne ister iscilige, parcalar yaklasik 160 cc durumu icin ne tutar? Bu sekilde konusman mumkun mu?