Musait oldugumda cevap vericem dostlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
Murat Eken her motorda nelere bakılması gerekiyorsa bunda da aynı. Önce ön freni sık motoru öne doğru ittir maşalara bak ön süspansiyon esniyormu. ön tekeri ve arka tekeri alttan üstten yakala iyice salla savur bakalım oynama ve gevşeme varmı göbekte. tekeri çevir zinciri kontrol et şakır şakır ses varmı alttan esniyor mu boşluk yapıyor mu. sinyal far korna bak motoru sür frenleri kontrol et. birinci viteste ön freni sık motoru sür ön teker kitliyken motorun gitmesi lazım. stop varsa debriyaj bitmiştir. lastiklerin arasına bak bitmiş mi egsoza kontrol et susturucusu sağlammı. vs.. ön dişlisini değitiren kardeşim içinde eğer çıkanın diş sayısı az ise olabilir. arka dişli büyükse de güç artar hız düşer
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Vay be şu hale bak forumun sanki selası verilmiş en son eskilerden en son ben yazmışım. beni yanlız bıraktınız nerdeyse 7 senedir yazıyorum olmuyor böyle. izmir mct cileri nerdesinizŞu an cbr 1100 kullandığım halde gönlüm hep chooper da. Bırakmadım burayı.
Bırakma da zaten beycivan abi bi sen kalsın ustalardan