hakanz' Alıntı:
Sissy barı yükseltme fikri benimde kafamda olan birşey. Koltuğu azıcık genişletme fikri iyi, sissybarın önündeki sırt dayamayıda ortobedik yapabilirsen iyi olur. Bitirince fikirlerini paylaşırsan artçılarımız sana dua ederler:cat:
O sissy oradan sökülür, geometrisi bozulmadan itina ile uzatılır...sonra da yallah kromaja..bir güzel yerine takılır...
Ama minder büyütülür nasıl yapılır...yapılsa da yan bagajlar artçıların bacaklarına çarpar gibi geliyor bana...yine de yapanların ardından alkış tutulur hep beraber
ah ah...mayıs ta 1 hafta izin planlıyorum arkadaşlar...
var kafamda bişiler bakalım...ben de çok rahatsız oldum 1-2 sefer artçı oldum benim oğlanda...acaip küçük ve kısacık dayanma minderi...
Bir hal yoluna koyucam ben de o olayı...
TheTURK' Alıntı:
ha bu arada benim motor 2100 kmde ve kmde en son yaktıgı para 150.000 lira daha bunun altına inmez tahminim 190ı gormuşlugumde vardır
Baba;
senin dediğin rakamlar, orta halli bir arabanın yaktığı benzine eşit...
ı ıh...hiç bir zaman , ki hele rodajdayım daha , o kadar yakmış diil benim makine...
hakanz' Alıntı:
Custom oldu valla haklısın, Sissybar arkası çıkınca hoş olmuş, bende arkadaki antene bir yer bulursam yapacağım. Ama bu gün 150 km ile benim 70 km mi geçmişsin

. Sana zahmet olmazsa tam karşıdan ve profilden arka stop hizasından bir iki resim yollayabilirmisin daha net görülecek yaptığın değişiklik.
Anlaştık abi...yarın çeker, gönderirim resimleri...
Sanki sen sissy' nin yanındaki boşlukları kullanabilirsin gibi geliyor bana anten için, benim parçayı söktükten sonra...problem olacağını zannetmiyorum...
Zaten, flamayı yapınca hepimiz mecburen takıcaz o antenlerden di mi ama ?
Bakalım,göreceğiz çözümleri..
Bu arada arkadaşlar, yoğunluktan unuttum benim flama çalışmasını..işyerinde kaldı...yarın halledicem onu da ..kusura bakmayın....
Sevgiler, saygılar....
TiFOSO' Alıntı:
merhaba arkadaşlar.
benim gibi, bu motoru almak için para biriktiren/denklemeye çalışanlara üzücü bir haber:
Motosikletin fiyatı 3.377,00 YTL oldu ::123434::
Devletin kazığı arkadaşım...senin veya bizim yapacak bişimiz maalesef yok...
Ama o kadar bekledikten sonra da 390 ytl galiba di mi, hadi biraz daha gayret...
inan bu keyfe değiyor ya....35 yaşında motor sahibi biri olarak güven bana...
Sevgiler, saygılar.....