yusuf3461' Alıntı:ya herşey iyide marka biraz düşün dürücü deyilmi
metemen' Alıntı:hakanz motora sen ne yağ koyoyorsun 10-40 20-40 20-50 hangisi
Journeyman_35' Alıntı:Ahanda walla budur....salonda oturur gibi, git allah git hissetmezsin bile...
süper...de nasıl olacak yalnız ?
yusuf3461' Alıntı:ya herşey iyide marka biraz düşün dürücü deyilmi
hakanz' Alıntı:
metemen' Alıntı:ya bu vitesler beni deliedecek şöyle kaymak gibi geçmiyor bir hal yoluna koyanmadım şu işi
arka sisibar için benimde bir fikrim varçizim dandik ama fikir önemli
Journeyman_35' Alıntı:Yaw aklıma gelen bişeyi paylaşmak istedim sabahın köründe...
Ben bildiğiniz gibi arkadaki kedi gözlü bagaj uzatmasını sökmüştüm hatırlarsınız...
Yolcu Sissy barı uzatalım ok....
Peki benim söktüğüm parçayı da kendimiz için , driver dayanması yapabilir miyiz fotoğrafta gösterdiğim pozisyonda...
Çok rahat olabilir....epey geniş ve yüksekliği de müsait....
Ne dersiniz ?
Bu arada , FLAMA için görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar....yapalım mı ?
metemen' Alıntı:çok fazla maliyette tutmaz ayrıca isteyen arkadaşlara gerçek deride gönderebilirim
dericiliğin faydaları sisbarımız orjinal deri olur böylece
sahi saç deri kılıfın altında kalacak standart sisibar gibi yani arkadan bakılınca deri gözükecek
zaten eski sisbarın iç aparatı plastik aşağıdaki gibi kılıfıda zımba ile tutturmuşlar
![]()
Journeyman_35
abi plama süper bence

bundan 3 sene once bı ahbabımız 0 km bı araba aldı arkadaş dırek otobana cıkıyo ve frenler tutmuyo dırek öndekı kamyona gırıyo daha 20-30 km de araba ama fren aksamındakı bı baglantı hatası sonucu olmuş. ve 200 mılyar kadar tazmınat ve sıfır araba verdıler. yanı bu 200 km olayına takma bence bu her aracta olabılır uretım hatası olabılır. dedıgın parcayı görmedım motorum 1500 km de boyle bı olay basıma gelmedı he eger kı dedıgın gıbı bısey varsa herhalde bu sorun 2 yıl ıcınde ortaya cıkar kı. aramızda bı gunde 400 km nın ustunde yapan arkadaşlar bence sen aklına bunlrı takma gıt bıtne MCT 250 edin:wiinkk: :cat:xxgkhnxx' Alıntı:herkese merhaba arkadaslar
dıger bır mct 250 formunda gozume boyle bır yazı ilişti ve siz mct kullanıcılarına bu motoru almayı dusunen bırı olarak kendımde sorma geregı hıssettım .yazı soyleydı belkı bı cogunuz okumusdur ama yıne olsun :
Geçen gün servise uğradığımda baskı balatası bitmiş (ki motor 200km'de) bir MCT250 mondial motoru tamir etmek için sökmüşlerdi. Sağ kapak çıkarılmış ve baskı balatası, yağ pompası kısmı ortadaydı. Dikkatimi beyaz bir dişli çekti Beyaz diyorum çünkü dişli sert plastikten yapılmış. İncelediğimde bunun yağ pompası dişlisi olduğunu gördüm ve emin olmak için ustaya sordum. Kendisinde de aynı motordan olan usta gördüğümün doğru olduğunu ve yağ pompası dişlisinin plastikten yapıldığını söyledi.
Netice bu motoru kullanan arkadaşların en çok dikkat etmesi gereken şey hararet ve zorlama. Bu plastik aksamın dayanıklılığı konusunda bir bilgim yok ancak plastiğin çokda sağlam olacağını düşünmüyorum. Az yağda çalışmanında öncelikle bu dişliyi götüreceğini düşünüyorum.
Bilgi vermek amacıyla bu yazıyı yazdım. Mondial MCT250 kullanan arkadaşlarımın dikkatine.
Görüşmek üzere. şeklinde bir yazı sizce bu motorda arkadasın yazdıgı dısında ne gıbı bır dezavantaj getırır ??? ayrıca bu yazıyı okudukdan sonra motoru almadan once bır kez daha dusunmem gerektıgını hıssettırdı bana.icime ıyıce kurt dustu yanı![]()
kkhakankk' Alıntı:ya peki sadece bu sisy barı yapmıyolar mı acaba hakan abi. onun sadece bı fıyatını alsaydın keşke ya