sagolun çok duyarlı kişilermişsiniz herkes cevaplapıs yardımcı olmak için
ben zaten hallettim dün işimi aldım teli degiştirdim
allah sizlere bişey sordurmasın sormamda zatennnnnn
Dostum nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama sorduğun şeyi cevabını dıaşrdan herhangi bir motorcudan da alabilirdin. Fuar haftasındayız herkes fuarda ben 4 gündür bilgisayar başına oturamadım şahsen fuarda yatıp kalktım. Bir şey sorup sormama saana kalmış ama ben bu üslübundan doalyı artık cevaplamam. Gaz telin kopmuş ustaya götürsen işçilik dahil 15-20 lira bişey alır. biz 7-24 intarnet başında değiliz çalışan insanlarız. mesajı gece atmışsın ertesi akşamda sitem ediyorsun. burası sadece müşteri hizmetleri gibi çalışan forum değil.
Evet arkadaşlar Bir fuarı de böylece geçiştirmiş olduk. Çarşamba saat 3 te açılan ve dün akşam itibariyle biten fuarda beni ziyaret eden Jakoben (Atasay) Kardeşime canı gönülden teşekkür ederim. Görevli olduığum için pek ilgilenemedim beni amzur gör ama en kısa zamanda bunu telafi edeceiğim. hatta MCT toplaşması açıkhava mangal gibi bir organizasyon düşünüyorum. Artık bazı şeyleri yapmak daha kolay oldu benim için biraz ceva çektik ki hala çekiyorum ama yazın sizlerle sefasını süreceğiz. Bu arada dip not ekleyeyim cumartesi akşamı motorla fuardan çıktım arka teker sinyalin kablosuna sürtmüş sol sinyal çalışmıyordu. daha sonra marş basmadı. Bende akü kısa devreden boşalmış diye düşündüm. Sinyalleri tamir ettim motoruda vurdurarak çalıştırdım. arkadaşım getirdiği için motoru fuara bvenzin durumunundan haberim yoktu. Akü şarz olsun tekrar vurdurmayayaım diye bir sonraki benzinliğe kadar gidebilirim diye düşündüm. Ama nerden bilebilirdim ki bir sonraki benzinlik yokmuş

istoç taraflarında kaldım. Mactin bir huyu vardır deposundan dolayı sallarısınız depoyu ses gelir ama o benzin bir türlü karbiratöre gelmez. onun için motoru yan sehpada bekletip öyle çalılştırmak gerekir. Yan yatırmak ve sallamak suretiyle karbiraötre benzini doldurup marşa bastım fakat marş gene basmadı. Akümün dolu olduğunu farkettim o an. Temel sorun marş rölesiymiş. Emniyet şeridinde motoru vurdurarak çalılştırmak zorunda kaldım. bu şekilde atış alanı yol yayrımına kadar geldim bazen ittim bazen marş bastı. oradaki benzinlikten benzini aldım ve yoluma devam ettim. Dün de fuardan ayrılırken kalabalıktan motoru ittirecek yerim olmadığı için röleden düz kontak yaparak çalıştırdım motoru. Kabus tu ama şükür eve gelebildim. Röleyi mi?

hala değiştirmedim çantamda duruyor
Sağlıcakla.