LS2 CARTOON kullanıyorum.Parasını hakediyor.Arkadaşlar aramızdan kim, hangi marka ve model kaskı kullanıyor acaba? Gerçekten merak ettiğim konulardan biri bu, sonuçta hepimiz aynı marka motoru kullanıyoruz ama kask tercihimiz hangi marka ve modelden yana acaba?
Örneğin ben İspanyol SHIRO marka kaskın jet kask diye tabir edilen çene koruması olmayan ama vizörü uzun olan ve görüşü kısıtlamadığı için bana sıkıntı da vermeyen kask modelini kullanıyorum, geçen sene sirkeciden 80 avro gibi bir fiyata almıştım yanılmıyorsam ve kaskımdan memnunum..
Çelik jant bence daha pratik. Ben henüz lastik ile ilgili bir işim olmadığı için artısını ya da eksisini görmedim. Sadece görünüm olarak amortisör çubuklarının ve ön lastiğin daha kalın durmasını isterdim. önden 125 lik gibi duruyor alet:S Yani olup olamayacağı konusunda bir fikrim yok maalesef:Smerhaba arkadaşlar,
ön tekeri inceltip çaplamak istiyorum, telli jant yapmak istiyorum. tanıdığım bir tamirciye danıştım, her telli olmaz buna dedi. mct'ninki olurmu acaba yada bi tavsiyeniz olur mu?
110/90-16
![]()
selam arkadaşlar hemen hemen 200sayfayı üç gündür okumaya calışıyorum anladığım kadarıyla herkes motorundan memnun 200cc pıonner kurye tıpı motor kullanıyorum .bende memnunum ama bu mct lere kafayı taktım motorum bana hic sorun cıkarmadı.oda dursun ben bir mct almak ısterım ikinci elleri gayet uygun zaten yenısıde motorun güzellığine göre pahalı değil s&t kanunı gv 250 de hosuma gıdıyor ama pahalı gelıyor. bu yaz uzun yolculuk yyapmak istıyorum kısmetse yinede bır ıkı söz edıp okey dersenız daha bır rahat olup marka arastırması yapmayacağım ama önerılerınıze kesın kulak vereceğim .şimdiden teşekkur ederım .resımler olan motorlar gercekten güzel duruyor herkeze kazasız sürüşler dılerım.
Çin motoru alacaksan 4-5 milyar hiç boşa verme. Al temiz bir ikinci el 1500 - 2000 lira arası zaten. masraf yapmadan misler gibi bin.Ama iki motor bence gereksiz. Sorun çıkartmıyor ama sıkılıp büyütmek isteyebilirsin.Keyif alırsın orası kesin. Adam gibi bakarsan arızada çıkarmaz.
Uğur abi Cumartesi uygun olursa gezi yapalım . Katılan olur mu dersin?
Son düzenleme: